Ahojte,obcas ma pochyti taky strasny smutok a lutost, ze by som sa najradsej schulila niekomu do naruce a bola tam aj par hodin.Plakala, lutovala by som sa a pritom by som chcela pocut tlkot srdca svojho milovaneho, citit jeho teplo a len tak sa pohojdavat v naruci.
Milovaneho cloveka mam, ale niekedy myslim, ze by nepochopil niektore moje pochody /asi ovplyvnene aj hormonmi/. Vtedy neviem co mam robit.ako sa potesit.hlavne ked sa treba ucit a nie je cas na chodenie po vonku a chatovanie:P
Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?
jasné ved chlapi sú z inej planéty, na to treba mať dobré kamošky a priateľky, s ktorými preberieš to ostatné, čo sa s chlapom prebrať nedá...
inak, aj mna to občas trápi, ale sama viem, že aj moja mama čo má takmer 70 rokov niektoré veci s otcom a zrejme s nikým na svete nerozoberala - to predsa robí každý človek, ženy aj muži. zato dodnes má 3 super kolegyne - kamošky a každé 2 týždne mávajú babinec - proste prídu do cukrošky a 4 hodinky si pokecajú a vylejú si srdce. ja ich za to obdivujem, že si udržali takéto nádherné vzťahy - robili spolu 30 rokov - a ver mi, že mnohí(é) rovesníci(čky) im to závidia. je to pre mňa príklad, ako riešiť psychohygienu v každom veku. my baby si proste porozprávať tak pekne po babsky potrebujeme a chlapi pre to nemajú väčšinou pochopenie.
a ktorá sa necíti? ale to bude dobrééé....
Neviem, mám 25 rokov, som introvert, vydatá, zamestnaná, ale také stavy samoty som dosialľ nezažila. Skôr to, že chcem byť sama.
Aj ja mam obcas take stavy, ale s tym rozdielom, ze mna toto obdobie odlucenia este len caka a velmi sa bojim, ako to zvladnem:(( mna rozlutostia aj bezne veci..ked vidim,ako sa niekto zabava a ja som smutna pre nieco,tak ma to este viac dorazi. Obcas to mozno suvisi aj s hormonmi:) alebo taka vec..ked ma caka nejaky prijemny vesely den, a potom prejde tak rychlo..normalne mi pride luto:(
Ja som tu uz raz aj zalozila taku temu,ale moc sa neujala..ked som s priatelom a mame na seba vela casu,je nam spolu proste krasne.Sak ty to asi vies ake to je krasne s milovanym clovekom:) No a rozlutostim sa vtedy, ked musim ist naspat domov,kde su rodicia co stale maju nejake poznamky,hadam sa s otcom, musim sa ist ucit tazke veci a vobec nemam na to chut,lebo mi strasne chyba priatel a fakt kvoli tomu placem.Neviem si to vysvetlit preco mi tak strasne chyba. Aj teraz v sebe citim taku prazdnotu, lebo s nim nie som a pritom som si s nim pred chvilou pisala na icq.
A tiez som taka divna v tom, ze strasne sa morim ucenim na kazdu skusku, vzdy si to tak strasne zelam urobit.A potom ked uz tie skusky urobim,tak sa tesim asi minutu,ked vyjdem zo skusky a potom zrazu necitim nic.Ziadnu radost.je to divne.
Samotka, presne tak:/ musim to nejak predychat.. bud si idem zacvicit, prejst sa sama von a tak. Ale najlepsi pocit na svete je,ked som v naruci milovaneho. Tomu sa nic nevyrovna. Ak sa ta smiem spytat, co ta zvykne tak najviac rozlutostit?
Poliewocka,uplne ma to dojalo, ako ta priatel lubi:)prajem vam,nech ste spolu stastni a vydrzite spolu az az.... :) Aj mna niekedy chytaju take divne pocity, vtedy som nachylna na plac a ked s priatelom telefonujem alebo je so mnou,tak uz aj placem. Sa to neda zastavit.Vtedy pomoze len ked sa nejak rozptylim na internete alebo ak ma priatel cas, tak som s nim a utesuje ma.
Tili, 19 mam.. mozme si tu pisat, ak chces..aspon niekto treti ma snad pochopi...
poliewocka a mozem sa spytat, kolko mas rokov? ja mam ten isty problem...
Presne taketo stavy prepadaju aj mna.. boze..ani neviem preco, ale aj tak sa to neda ovplyvnit. Nastastie mam moju lasku, tak mu dakujem za vsetko, co pre mna robi..berie ma taku, aka som a nik ma nechape viac. Raz rano ma prepadla strasna depka, proste plakala som ..citila som strasnu tazobu na srdci a nevedela som to zastavit. Uz od 7mej rana..o 7:30 som mu napisala, ze mi je tazko a velmi a on mi na to,ze pridem? O 20 min bol u mna, na nic sa nepytal, len ma silno objal, hladkal a tisil az som mu zaslzila cele tricko..Taku ulavu som potom pocitila..trvalo to asi hodinu. Zaspala som..neviem, co by som robila, kebyze nemam pri sebe takeho cloveka. Casto mam pocit, ze ma malokto chape. Nemam ziadnu kamaratku, ktorej by som mohla povedat VSETKO.