Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?

Príspevok v téme: Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?
samotka:/

Ahojte,obcas ma pochyti taky strasny smutok a lutost, ze by som sa najradsej schulila niekomu do naruce a bola tam aj par hodin.Plakala, lutovala by som sa a pritom by som chcela pocut tlkot srdca svojho milovaneho, citit jeho teplo a len tak sa pohojdavat v naruci.
Milovaneho cloveka mam, ale niekedy myslim, ze by nepochopil niektore moje pochody /asi ovplyvnene aj hormonmi/. Vtedy neviem co mam robit.ako sa potesit.hlavne ked sa treba ucit a nie je cas na chodenie po vonku a chatovanie:P

jajka001

clovek ako jedinec bude navzdy v podstate sam, aj ked mas priatela, partnera, deti, rodinu, vnukov :) priatelov, vzdy sa ti moze stat ze ta prepadne pocit osamelosti. mna ked take chyti, tak bud nemam chut bavit sa s nikym alebo chytim telefon a zavolam, komu sa da, najblizsim, aj ked len na chvilku, pozdravit, popytat sa.
a tie pocity, ovplyvnene hormonmi - to mam pravidelne kazdy mesiac, takze uz to viem aj rozoznat, ze je to len hormonmi :) tak si pockam kym to prejde.

alz-bee

U mna to nie je pocit, ja proste sama som...banda priatelov, s ktorymi som chodila von uz pracuju, odstahovali sa. Sestra, s ktorou som si super rozumela tiez uz byva mimo domova a chodi domov raz za mesiac akurat tak na vikend, brat zije v Irsku,moji dvaja najlepsi priatelia, ktori byvali vedla nas sa odstahovali tiez a s priatelom som sa nevidela jeden mesiac...vlastne ani este neviem, ci sme vobec par, lebo sme sa pohadali a uz sme sa tyzden neozvali, cize v podstate asi uz ani jeho nemam...cize som tu sama. Su ludia, ktori maju kamaratov kopec, no ja som ich praveze mala malicko, no takych ozajstnych-proste priatelov, no a ako som uz pisala, tak odstahovali sa..Ale momentalne mam skuskove, tak sa ucim a nemam cas na tu samotu mysliet..(aspon na nieco je dobra ta skola:))...ale uznavam, tiez ma niekedy prepadne sebalutost a vtedy mi je ozaj velmi smutno, ked nemam s kym byt. Ale poviem vam, ze 7rokov som si pisala dennicek a celkom to pomahalo:)) Vsetko som tam pisala...mam toho vyse 2000 velkych stran. To by malo uspech u mladych, keby som to vydala ako knihu:-D

sherry22

Ja som teraz sama a chyba mi to tiez. Skoda, ze niektori chlapi nevedia pochopit, ked sa chce zena len tulit a hned chcu ist na vec.

zjuzjika

no taketo stavy mame asi kazda niekedy... ide o to, ze muzi a zeny maju uplne odlisne zmyslanie a preto im je tazke taketo nase nalady vysvetlit...ze nam staci, aby pri nas boli, drzali nas a boli aj ticho...