Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?

Príspevok v téme: Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?
samotka:/

Ahojte,obcas ma pochyti taky strasny smutok a lutost, ze by som sa najradsej schulila niekomu do naruce a bola tam aj par hodin.Plakala, lutovala by som sa a pritom by som chcela pocut tlkot srdca svojho milovaneho, citit jeho teplo a len tak sa pohojdavat v naruci.
Milovaneho cloveka mam, ale niekedy myslim, ze by nepochopil niektore moje pochody /asi ovplyvnene aj hormonmi/. Vtedy neviem co mam robit.ako sa potesit.hlavne ked sa treba ucit a nie je cas na chodenie po vonku a chatovanie:P

kixik

proste ide o to ze sme sa 2x stretli ale bolo to take dine lebo som sa ho dost hanbila a on mal o mna zaujem ale ja som mu nedala asi najavo ten moj a teraz on ho uz stratil, uz je to prposte ine vobec niesme skoro v kontakte..mam 20 aaa niesom vobec nejaka skareda ani nic...jednoducho to vzdal s tym ze si nerozumieme

rony26

tak to o tej neopatovanej laske je pravda...kixik kolko mas rokov a ako dlho sa snazis ho ziskat ak mozes prezradit...a on ta ma uplne na haku ci tomu davas nejaku sancu alebo len dufas? a este by ma zaujimalo co ty ako baba robis aby si uputala chalana, ci si az tak iniciativna, z mu zavolas, napises, pripadne aj niekam zavolas...

vies, preto sa tolko vypytujem, lebo ja mam oci, srdce a hlavu tiez len pre jedno dievca ale tazko povedat ako ma vnima ona...a to ze to boli to je pravda a strasne to vycerpava...a ja by som uz konecne chcel aj dostavat, nielen davat

kixik

boze preco neopetovana laska musi tak bolieet!na nic ine sa neda mysliet..asi od veci ale som uplne nestastna , ja uz neviem ako si ho ziskat :(

ona..

:D aj ja mam skuskove..cudujem sa mojmu chlapovi,ze to somnou vydrzi,lebo sa zvyknem strasne opustit:D somrat a nervovat..ach

ShaulaThalit

ja som na tom rovnako... niekedy strasne potrebujem, aby mi podakto povedal, ake som chuda a podobne kecy. Ale vies, to je len taka sebalutost... nic to nezmeni, ani ti to nepomoze. take stavy bud prejdu, alebo sa prehlbia do ozajstnej depresie, ktora sa s tebou vlecie nie len cez den, ale aj v noci...

samotka:/

tak vidim, ze nie som sama co mam taketo stavy.
Najhorsie je, ze akurat mam skuskove a ked som taka,tak ani ucenie nezabera,lebo je to tazke ako prasa:D tak sa este viacej lutujem a najradsej by som od toho usla:P priatel ma v tomto nepodpori, povie,ze sa nemam co lutovat a ked to zvladol on,tak musim aj ja.trosku prilis vecny pohlad na zivot:)ale mozno je to aj dobre,kebyze ma lutuje,tak sa este viac poddam:P

ShaulaThalit

pocit samoty je bezny.
Viete, ked ja mam taky pocit, ani si neviem predstavit, kolko dalsich ludi ma taktiez podobne pocity.
Na to je najlepsia praca, zamestnat si mozog, mysel... fyzicky pracovat, alebo sport, proste musite s tym bojovat samy. A bojovat sam so sebou je sakra tazke!

ona..

ja sa citim tiez takisto..nechapem z coho to vznika..mam za sebou sice obdobie plne smoly,ale to uz pominulo a ja sa citim rovnako..tiez mam priatela,velmi sa lubime,je uzasny a setko..a dakedy mam pocit,ze mu len kazim naladu tym,aka som..ale obcas mam presne taky pocit..bezmocnost a nic..nikam a nikde

n..

Prave teraz sa tak citim...Moji rodičia sú veľmi zvrateny nič nepoznajú len hadky.. a rozvádzajú sa.. a nikoho nemám teda priateľa ale keď ma toľko toho veľa a nie sme spolu každý deň a taktiež aj .. ach joo jedine andulka mi prinašala radosť som si ju skrotila a rada som ju pozorovala aa aj ta mi uletela včera tak asi tak sa citim osamelo a opusteno