Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ake probiotika?

.....

Probiotiká a enzými kúpiš v každej lekárni bez receptu. Ponúknu ti kopec druhov. Dnes je veľmi veľa distribútorov. Ja užívam probiotiká Biopron......

[zruseny12]

DARIKA
musi ti nieco pomoct,a ked nepomoze,tak skoc k lekar.a pytaj sa na GASTRO,NECH TI UROBIA TESTY ci nie si alergicka na
lepok
laktozu
kazein
moze ti skodit nejaka potravina...co ju jes...

Mimi323

Myslim, že veľmi dobre enzymi má Damian (badatel.sk)
Ja mám probiotika od Puritains pride. na Slovensku také nezoženiem, majú 3 bilion bakerii a ani tá cena sa nedá porovnať.

[zruseny12]

daj si do google ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE
tam si najdes aj nejake caje na TRAVENIE ATD.je to tiez dobra vec...

[zruseny12]

tie TRAVIACE ENZYMY by si si mohla objednat aj cez PC...CHOD NA TEMU-OTAZKY NA RNG-tam ti poradia odkial objednavat enzymy...

[zruseny12]

chapem ta...ja som tiez nikdy nemala problem,jedla som kolko chcela a stale som mala ploche brucho,ale odkedy som zacala mat zdr.probl.odvtedy mam aj brucho nafuknute,ale teraz sa mi trochu napravilo,odkedy sa liecim na tie traviace problemi...
je dobre aj raz za cas pouzivat PSYLLIUM PLUS NA PRECISTENIE CRIEV/a tiez obsahuje probiotika aj omega3 mastne kyseliny-kupis normalne v lekarni/

darika

Nemam nic ine,len to.Ja neviem pochopit,ako sa moze niekto najest a brusko ma rovnake ako predtym.Ako som spomenula,mne staci sa napit,kava,caj,voda a to nehovorim ked sa najem.Leto je pre mna utrpenie.Ale za chvilku idem domov na 2 mesiace,tak si pojdem kupit sama a mozem poskusat.

[zruseny12]

a mas aj ine problemi,lebo ked nafukuje...mozes mat aj traviace problemi a na to je dobre brat aj TRAVIACE ENZYMY,PROBIOTIKA...
a ten PROBIO FIX JE TIEZ DOBRY...