Ake probiotika?

darika

Tak som si to uz aj objednala.Som bola trosku v soku,pretoze odpoved na mail mi prisla za par minut.Ked som niecomu nerozumela,vzapati som dostala odpoved.Tak teraz uz len cakat ci zaberu.Moc vam vsetkym dakujem za rady.

Mimi323

Darika, tie enzymy nie su od RNG, ale od Damiana. Myslim, že tam má mail, tak mu napíš, je v pohode, poradí.

darika

RNG- najdem niekde balenie len na skusku?Pretoze ak mam dat 50 eur za jedno balenie a potrebujem probiotika aj traviace enzymi,a zistim,ze mi nepomaha,tak budem musiet skusit ine.Takze ja by som potrebovala take,kde pocet tabletiek na 1 mesiac.

Mimi323

RNG, hovorila som o stranke badateľ :)
Damian tam ma dosť dobré enzýmy. Viem, že obchody sú zavreté, chýba mi hlavne striebrná voda. Tu tvoju stránku doplnky som využila, keď som objednavala veci od Puritains Pride :)

RNG

mimi 323, doplnky.com su sice stale na internete, ale obchody su uz davno zavrete. Ja som dal prikaz na ich zavretie minuly august. Tak isto som prestal davat do Google reklamu, takze ju dnes uz marne hladas na strane vpravo.
Ak si chces tie vyrobky kupit, musis priamo adresovat internetove maloobchodne siete vyrobcu NBTY, ako napr Doctor's Trust.com, Puritan.com alebo distributorov znaciek Nature's Bounty, GNC, Holland and Barrett a plno inych

.....

Probiotiká a enzými kúpiš v každej lekárni bez receptu. Ponúknu ti kopec druhov. Dnes je veľmi veľa distribútorov. Ja užívam probiotiká Biopron......

[zruseny12]

DARIKA
musi ti nieco pomoct,a ked nepomoze,tak skoc k lekar.a pytaj sa na GASTRO,NECH TI UROBIA TESTY ci nie si alergicka na
lepok
laktozu
kazein
moze ti skodit nejaka potravina...co ju jes...