Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ake probiotika?

[zruseny12]

ja beriem probiotika z lekarne a som s nimi nadmieru spokojna...BION3...
A UKAZUJE SA TO AJ NA KRVI,takze nemyslim si,ze su zle...
a vsetko,co je v tablete ma svoje plus aj minus
ci je to prirodny doplnok nie z lekarne,alebo z lekarne...
vela zalezi,aj ako ho berieme atd.

femka

stale nechapem preco by mali probiotika z lekarne len taku malu vstrebatelnost hm?? ved su k iektorím pridane aj prebiotika ktore zvysuju vstrebatelnost a ked sa jedna o mnozstvo bakterii ak je tam toho pomenej tak si jednoducho dam vyssiu davku no nie?...co sa tyka vitaminov a mineralov tak tam je to logicke ze je to chemia ktora nema ucinok ....ale neviem preco tie probiotika ved je to taka ista kultura jak kazda??

[zruseny12]

MIMI
preco by si nemala nic kupovat,nechapem...
PSYLLIUM-je vlaknina,len obohatena probiotikami atd.
a len tak mimochodom,pozri,ze aj na niektorych prirodnych doplnkoch mas latky,ktore su nebyhnutne aby bola trvanlivost atd.
ale jasne nech si kazddy kupuje podla seba...

darika

To Zuziq-na tejto istej strane mas stranku dole-na Damiana.Precitaj so celu stranku co sme pisali a pochopis preco ti radim ist na tu stranku.Na ziadny mail ty nikomu nepis.Damian ti zareaguje do par minut a mas istotu,ze komunikujes s clovekom,ktory sa rozumie.

zuziq

to fakt su probiotika z lekarne zle? lebo ja uz dlhsie uzivam z lekarne, poradila mi ich doktorka ale je pravda ze zatial som si nejaku velku zmenu nevsimla. a vy si ich teda objednavate cez net? neporadil by teda niekto nejaku dobru stranku, kde sa daju objednat?

Ivka 1

Suhlasim, probiotika z lekarne maju skodlive vedlajsie ucinky a ich vstrebatelnost je 8 - 10 %. Rovnako je to aj s vitaminmi, lebo su anorganickeho povodu a telo ich nedokaze tak spracovat ako tie,ktore su z prirodnych zdrojov a spracovane prirodnou cestou. Je to vsak na
kazdeho rozhodnuti co si vyberie.

Mimi323

V každom jednom doplnku z lekárni som našla škodlivé látky. Toľko k doplnkom z lekárne. Ak máme prístup k lepším a lacnejším doplnkom, tak nevidím dôvod utekať do lekárne.