je ich vela tak ktore ste mali vy? ja probio fix
Ake probiotika?
ja beriem probiotika z lekarne a som s nimi nadmieru spokojna...BION3...
A UKAZUJE SA TO AJ NA KRVI,takze nemyslim si,ze su zle...
a vsetko,co je v tablete ma svoje plus aj minus
ci je to prirodny doplnok nie z lekarne,alebo z lekarne...
vela zalezi,aj ako ho berieme atd.
stale nechapem preco by mali probiotika z lekarne len taku malu vstrebatelnost hm?? ved su k iektorím pridane aj prebiotika ktore zvysuju vstrebatelnost a ked sa jedna o mnozstvo bakterii ak je tam toho pomenej tak si jednoducho dam vyssiu davku no nie?...co sa tyka vitaminov a mineralov tak tam je to logicke ze je to chemia ktora nema ucinok ....ale neviem preco tie probiotika ved je to taka ista kultura jak kazda??
MIMI
preco by si nemala nic kupovat,nechapem...
PSYLLIUM-je vlaknina,len obohatena probiotikami atd.
a len tak mimochodom,pozri,ze aj na niektorych prirodnych doplnkoch mas latky,ktore su nebyhnutne aby bola trvanlivost atd.
ale jasne nech si kazddy kupuje podla seba...
To Zuziq-na tejto istej strane mas stranku dole-na Damiana.Precitaj so celu stranku co sme pisali a pochopis preco ti radim ist na tu stranku.Na ziadny mail ty nikomu nepis.Damian ti zareaguje do par minut a mas istotu,ze komunikujes s clovekom,ktory sa rozumie.
to fakt su probiotika z lekarne zle? lebo ja uz dlhsie uzivam z lekarne, poradila mi ich doktorka ale je pravda ze zatial som si nejaku velku zmenu nevsimla. a vy si ich teda objednavate cez net? neporadil by teda niekto nejaku dobru stranku, kde sa daju objednat?
Suhlasim, probiotika z lekarne maju skodlive vedlajsie ucinky a ich vstrebatelnost je 8 - 10 %. Rovnako je to aj s vitaminmi, lebo su anorganickeho povodu a telo ich nedokaze tak spracovat ako tie,ktore su z prirodnych zdrojov a spracovane prirodnou cestou. Je to vsak na
kazdeho rozhodnuti co si vyberie.
mimi323...chces povedat ze probiotika z lekarne nie su vhodne?? a to uz preco?