Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

Jela

parkrat je to trapne vsetko, cela ta babracka s vlozkami ,tamponmi a hygienou ale vacsinou to po tych rokoch uz clovek berie uplne automaticky.. nastastie uz mame always super tenke vlozky a tampony asi styroch velkosti.. paradicka.. ziadne pamely z buniciny bez kridelok a tampony zhanat po celom meste a ani na ne nemat...
zvyknes si dievca, vymienat si zacni zvykat na wc, aj kvoli hygiene atd..a tvoj otec urcite vie o co ide, nebyt toho, tak predsa ani nema deti ;)

Eva531 - tak to mas stastie, lebo ja napr. musim pouzivat sucasne tampon aj vlozku a obe super plus...kedze krvacanie je silne a tampon pretecie niekedy za desat minut, inokedy za hodinku...vaz si to... ;)

dodušík

Ahojte ja sa vás chcem úprimne opítat ... ked dievča dostane krámy a mala ich len 2.krát a aj to ich mala nepravidelne (prví krt 10 dní .... druhý krát 5 dni) ...tak kedy by mohla príst o panenstvo ? prosím vás poradte nám

bazalka

Ahoj, ivvica, ja súhlasím s tvojou mamou, že je to normálne. Keďže si dostala menzes ešte len pred rokom, tak je normálne, že to dlhšie trvá, kým sa to ustáli.

rena23

Ivvvika, myslim, ze to v Tvojom veku nie je celkom normalne a dostala si ich tiez dost neskoro, tak radsej chod ku gynekologovi, nech on posudi...

macka26

ivvika ak mas pochybnosti,napis na nejake forum kde je online gynekolog alebo si rovno nejakeho najdi a zajdi za nim... urcite tvoj problem vyriesi....

Ivvvika

Mám 17, krámy som dostala presne pred rokom cca mesiac hore dole. Za ten rok som ich mala len 4 krát. Je to normálne že mi tak meškajú? Dostanem ich a potom pol roka nič a nič? Bála som sa, že mám nejakú poruchu alebo čo, ale mama ma ujistila, že je to normálne, že ich ešte nemám pravidelné, ale pol roka?...je to normálne?

Eva531

Ja pouzivam tampony O. B. Tie mi vyhovuju najviac. Vlozky nemusim a ani by som si uz na ne nedokazala zvyknut. V minulosti som ich pouzivala a citila som sa ako babätko s plienkou. Proste mi to tam zavadzia.

eviku777

mam 26 rokov ale to co pises v 1 je trapne aj mne, snazim sa vzdy suchotat co najmenej:)
2/ s tym nemam absolutne ziaden problem:)
3. nad tym som sa nezamyslala.)
oblubene znacky: ALWAYS, DISCRET, a O.b.