Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika...to naozaj??s tym tvojim chlapom..tak to si musela mat tazke...a ani nemozem uverit ze sa zmenil to sa vacsinou uz len zhorsuje...a nie zlepsuje
darika - tak to je super, že sa zmenil...to nie všetci chlapi dokážu... :D
caute baby.Tak ako vidim,zacina sa to tu menit na odtucnovacie forum.takze vyska-170cm a za 3 tyzdne z 59 na 57kg.Ale pomaly chlapy rastu.Inac som v Irsku.A co sa tyka toho mojho do rana mletia,tak moj manzel mi teraz hovori,ze keby nie mna,tak by bol asi na ulici.On bol kedysi strasny betar.Kym ja s dietatom doma,tak on s kamaratmi po baroch.Niekedy som ho aj 3 dni nevidela a potom prisiel ako zobrak spinavy,smrdlavy a zarasteny.A hlavne s prazdnou penazenkou.Takze ja na materskej som musela chodit za mamou a prosit o peniaze.Ale peniazky sa vratili a chlap sa zmenil na nepoznanie.
bon - veď to je v pohode, nemáš sa začo hanbiť, veď si schudla,tak čo.... máš byť na seba hrdá, aj keď si nezhodila ešte všetko... ja som mala niekedy 80 kg! ako pre 19 ročnú to bolo dosť... ale sa mi podarilo zhodiť tých 12 kg a som na seba hrdá, aj keď mi ešte dosť ostalo, ale ja viem, že to zvládnem... :D len si musíš veriť... :D veď 10 kg je perfektný úspech... môžeš byť kľudne na seba hrdá... ja keď idem po ulici a vidím všetky tie 50kg slečinky, tak začínam mať kokmplexy strašné a potom si poviem,že som bola na tom o dosť horšie a hneď začnem mať lepšiu náladu a sebavedomie je namieste... :D
aj moj je na pekne vysoke stihle...mna zatial drzi vo forme skola:)))) ale co bude po nej bohvie:))))
bon:-) to je v pohode nemusis prezradzat,ale tak ked vravis,ze ti nevadi chudnut,tak je dobre a je jedno ci sa dostanes na vysnenu vahu o mesiac alebo o rok:-))Aspon ja to tak beriem..
no baby tak ja mam tych kil o cosi viac ako vy, tak radsej pomlcim :DD
sway - no jemu sa nepáčia vysoké dievčatá, ja mám napríklad len 164 cm... a vážim tak 67 kg... tak preto by som ešte tých 5 - 8 kg chcela zhodiť, žeby to bolo fajn, to by bol veľký úspech pre mňa... :D
Nikka,tak to je v pohode ,ale zase zavysi aj od vysky,nie?Moj priatel by bol najradsej,keby som mala 50kg a to mam cca 172cm..momentalne mam okolo 60kg ale vravim,ze ked sme sa sponali som mala asi 54-56 cca...
sway, no mojmu priatelovi sa tiezu pacia chude vysoke krasne baby, a ja som presny opak, nikdy mi nic zle na moju postavu nepovedal ale je rad ze chudnem, vidsim ze sa mu viac pacim....., ale on celkovo nie je uplne zatazeny az tak na vyzor, aj ked peknu babu si pozrie a jasne ze skomentuje, ale na to som si uz zvykla....