Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Tak to si na tom lepsie ako ja,lebo ja ked som mala ako vy,som pracovala v Taliansku a do mna sa tam zalubil jeden pan a ten mal 55 rokov.Ale on sa ma az bal dotknut,co ma tak miloval.Som sa vratila domov a este mi 3 roky volal vzdy na moje narodeniny aj na vianoce.Az mi ho bolo luto.A nosil mi magnum.

darika

Ozaj,Sway,som zabudla opytat,ti chlapy co su na tej fotke s tebou,tak jeden z nich je ten tvoj?Vsetci su sympaticky,ale len jeden sa naklana ku tebe.

čoStým?Nikka

mňa raz chcel jeden ženatý s mojej dediny, toľko za mnou dobiedzal, mi vypisoval smsky, ako nebol starý, mal asi o 12 rokov viac jak ja, ale chápete? mal krásnu ženu, fakt peknú a malé dievčatko, ešte do škôlky chodilo... aj jeden taký cigán ma chce z mesta z tade, furd sa ma pýta, či by som mu aspoň pusu nedala...akože vau...nejde o to, že je cigán, ja nie som rasistka, ale ta...

čoStým?Nikka

pekne tráviš svoj "voľný čas" ... a dačo mi hovorte o pc, ja za ním sedím 8 hodín vkuse... bo mám takú prácu... júj... ale aspoň že vás tu mám, lebo teraz nemám veľa práce, takže by som sa nudila viac menej... :D

darika

Ja som pracovala pri starych ludoch a dedkovia ma vsetci milovali.Aj ozenit sa so mnou chceli.No,vies to proste aj ty.

darika

Ved keby som nemala lap top a vas na nom,tak sa tu zblaznim.A to som sa cudovala,ze uz nemam tyky v oku.Uz som aj mikavky mala,co mi to zacalo na hlavu...Ale uz je dobre.Kaslem na vysavac.Ved vy sa vzdy vytratite,tak ja si potom robim.Dieta v skole,muz 200km odtialto,no,na svete je kraaasne.

čoStým?Nikka

darika - to si zapotila,to je pravda... :D Ale ja sa takto stále fakt netvárim a tichá nie som určite... o tom vôbec nepochybuj... :D Ja sa tvárim podľa nálady, niekedy mám proste náladu na nejaké pekné zvodné pohľady a tie ja viem... :D Som potvora, ja keď vidím,že nejaký úchylny dedko na mňa pozerá, tak spomalím, začnem ísť pomalšie a taký zvodný pohľad nahodím, náročky, žeby ho urvalo... :) Som to aj povedala môjmu priateľovi ta sa smial, že jaká som krutá... :D

darika

No vsak to viem,sa aj hovori,ze ticha voda brehy myje,alebo nie je vsetko nevinne co sa blisti.Ha ha ha.To co som teraz zapotila?

sway

Ja sa nesmejem,ja by som bola rada zienka domaca,urcite by som sa nenudila:-D a vysavac,lebo vcera spominala,ze ho vypla kvoli nam,tak som myslela,ze dnes dokoncuje..

čoStým?Nikka

darika - no ďakujem ti pekne... :D tie fotky sú 2 roky staré, takže to ber trošku s rezervou... stále sa tak nevinne netvárim, jasné, že nie... :D ale ja sa proste tak smejem...očami... :D a asi to dáva taký dojem nevinnosti... :D Lebo ja a nevinná, to nie... priateľ by vedel o tom rozprávať, hehe... :D