Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

Ahojte baby, prepacte ze som sa neozyvala, ale nestihala som a ani nevladala ani len pc zapnut....neskoncila som ani na lavicke, ani na zachytke, ale ste uzasne ze sa starate :DD, dakujem, netusim ako dopadla skuska, ale ziadna slava, asi neprejdem, ale tak mam este 2 pokusy, akosi sa mi to zlialo vsetko dokopy a ja uz som ani nevidel rozdiel medzi komenskym a strurom....ale neriesim, vcera po skuske som bola spriatelom v meste a kupila som si siltovku, krasna je :DD, inak neznasam nakupovanie, ale na siltacku som sa tesila :D,potom som s nim bola na jeho skuske, mal tam byt polhodinu nakoniec z toho boli vyse 2, som myslela ze ma porazi, som si tam citala na chodbe, lenze tma bola, a ked mi uz druhy dedusko ucitel povedal ze si znicim oci tak som to zatvorila, a poviem vam ten fesak co uci priatela na ten predmet, no nemohla som z neho, uzasny ty jooo, a ten hlas, no stalo to za to, parkrat sa tam popremaval okolo mna, a este sa priatela pytal co som neisla donutra s nim, ze mozem, no keby toto viem, hned som tam :DD, potom sme prisli domov, navarila som, a pozerali sme PUPENDO, a spat. no lenze mna chytila taka na houby nalada, som vycerpana, znechutena, a tak, no a priatel sa teraz v poslednej dobe strasne zmenil, a ja som vcera nemohla, no proste som sa v posteli rozplakala ako mala, tak som mu povedala ze sa mi vobec nepaci ako sa zmenil a tak, no ale nechce hovorit vobec o sebe, takze netusim co sa mu stalo...no mizerne sa mi skoncil den. Dnes rano priatel odisiel domov, ze zajtra pride spat, ked tam nepojdem ja zajtra, ale akosi nestiham, tak budem musiet ostat v blave, ma tu dnes aj drcne samu....a bola som v robote ,, pred chvilou som sa vratila domov, a tu ma toho dnes tolko caka, a mne sa nic nechce..., hlavu mam plniu myslienok, az ma boli.,...jaaaj..., nech uz som velka a nemusim nic riesit.....
a fakt dakujem ze ste na mna mysleli, potesili ste ma

sway

Maj sa zatial darika:-) No tak moze zato ten moj priatel,on odmietol so mnou byvat,kym fajcim,lebo jemu to smrdi a ja som vtedy strasne chcela do jednej domacnosti,tak co clovek nespravi vsakze?Inak bolo to dost nechutne prestavat,este dva tyzdne som pozerala po ludoch na ulici s cigaretou a tuzila byt na ich mieste:-DAle ked toto prekonas,potom je ti uz dobre..Ja hovorim,ze vsetko je o zvyku.

darika

A to si ako dokazala?No,len ja fajcim od 18-stich ak nie 17,tak mne sa rozlucit s cigaretou je strasne tazko.A sa mi rataju ludia,ktori su pasivni fajciari.Daju si raz za cas,ale nemusia.
Utekam zase prec,mam nezodpovednu kamaratku a ide ma z nej slak trafit.

sway

Ahojte,tak som sa vratila z obedu:-)Takze aj sofi fajci?Teeda ona vobec nebude taka nevinna kao sa mi zdala:-)Inak ja som prestala s fajcenim.No teda viete ako prestala,ze si kupim raz za mesiac krabicku a stiahnem ju za den popripade vecer a nemozem sa nabazit,lebo mi to chuti.Ale pred tym som fajcila 20 denne,takze toto uz neberiem ani ako zlozvyk..