Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

bon ďakujem... :D
a kočky... som pozerala na nete nejakú prácu, som našla 3 ponuky, tak už píšem životopis a motivačné listy a idem posielať... :D do jednej firmy som už volala, tak mám dohodnuté stretko v pondelok už... som zvedavá, že ako to dopadne... :D

bon

a a ku mas temu? no ja som si tak vyberala na bakalarku temu, tak uvidim kolko toho najdem..., ale tak zase ja som si vo svojej nasla to co ma bavi....

sofia.sara

ano bon pisem DP..a uz ma mam nervy z toho..mam taku temu co ma moc nebavi bo som si ju musela vybrat na rychlo a mam aj trochu problem s materialmi ale uz to musim nejako dokopat

bon

nikka mam dakujem :DD, si strasne zlata, obdivujem baby co sa dokazu tak vymalovat, ja to neviem, akosi som vysla z cviku :DD, ja nahodim spiralu a idem....

bon

dakujem baby za palce ste zlate, dnes to bduem potrebovat, dufam ze ma fantazia a podrezany jazyk nesklamu :DD, nikka mne si este neposlala fotku hm hm?? ja tebe uz hej....sofi ty mas toho vela teraz, vsak? pises tu DP? inak nikka tak to je fajn napad, aspon nbudete spolu, a skusite si spolunazivanie :DD

čoStým?Nikka

sofia.sara, hej, ja viem... mám ešte 1 mesiac v práci, takže uvidím, ak by som si tu nič nenašla, tak by som s ním odišla... :)
a mne si poslala fotku? už som zabudla...