Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
bon drzim palce na skuske :))
asi sa uz vytratim za chvilku...
babyy..ja som sa zase odmlcala a tolko ste toho....:D...a asi sa aj odlmlcim zase...nikus nebud smutna bude dobre..inak ked tvoj priatel nema tiez pracu tak by nebolo mozno odvec skusit niekam inak HMM? obidvaja alebo vidis tam kam to mal ist na 3 mesiace? vtedy si vravela ze aj ty by si si tam nasla nieco nie? mozno...
sway pocuj tebe som este dlzna fotku len nechce sa mi tu hladat tvoja adresa ale ked budem mat cas tak pohladam a poslem..
a kam vlastne ides???..ale uz tu asi nie si...ja by som tiez hned vypadla niekam..
darika jasné, dám... :D tak sa maj zatiaľ pekne,no.... už keď odchádzaš... :D a pozdrav ju... :D
Ja som tu,len som pisala do jednej temy-ci ma odist z prace.No,chuda,ale treba sa vediet aj trosku postavit.Ja musim na kavu ku jednej kamaratke co byva o 5 domov odo mna,ale od kedy dobem s vami,som ju videla 2x po 20 minut.Uz mi to vytkla,mam vredy na tvari,ked sa neukazem.Takze ju idem pozriet,lebo ona robieva vacsinou po poobediach.Zatial pa pa.A Nikka,daj chladit.Ja zamiesim cesto.Ha ha
Bon,ak sa neukazem kym odides,drzim palce.
no kočky kde ste? :D všetky ste odišli?
Sway,ale ved mas podprdu.Tak budes v nej.
no darika, presne tak... mňa už tiež tá práca tak neštve... dajak bolo, dajak bude.... :D
toto je v prdeli,aj z tych mini som nasla iba spodok,no co budem sa kupat v tricku!Nikdy sa nebalte na poslednu chvilu!!!Pa
Sway,to by si mohla tie moje,ale musela by som ti poslat aj vypchavky,ale to by si mi musela dat 60 tis.Ha ha
Viete ze niekedy ked som aj mala na nieco nervy,a posala som tu s vami,tak za chvilku som si ani neuvedomila,ze zo mna tie nervy opadli a ten problem co ma vytocil,sa mi zdal uz potom nepouzitelny,lebo som si za chvilku uvedomila,ze ide vlastne o hlupost.To je vlastne tym,ze koname niekedy impulzivne a keby sme si dali chvilku,tak by sme vlastne ziadny problem nemali.