Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte kocky, a prvy chlap :DD, no tak ja som tiez prisla o panenstvo v 19 a som spokojna :D
darika tak to je silná káva, to by som tak dopadnúť nechcela, a ani nedopadnem, sa budem ovládať... :D takže presexovanosť sa nevypláca, čo natom, že si užijete, keď vás už nikto nebude chcieť... že?
Sway,tak to by som v tych 24-roch uz isla asi s hocikym.Ale v jej veku si este vyberat,ze len krasavci?No,neviem,tak potom ako vyzera ona,ked ju este ziaden krasavec nefikol.Hah ha ha.Pardon za vyraz.Som sa pozabudla,ze sme tu damy. :-D.
A mam kamaratku,ktora je tak stara ako ja a tym,ze je presexovana,uz ma aj svoje meno a preto ju uz nikto nechce.Vyzera fantasticky,stara sa o seba,ma peniaze,dobru pracu,byt,auto,ale tuzxi po dietati.Nema jej ho uz ale kto urobit,pretoze ma meno excluzivna kurva.A to meno ma u chlapov.A pritom nikdy nesexovala s prachacmi.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej chlap.Halooo aj ja som tu,len som bola v kuchyni.Baby uz vedia. :-)))
Takze mily peterpo,uvodom mojho pisania...ha ha ha.Nie,vazne,paci sa mi co si tu pisal,az sa mi nechce verit,ze si chlap.Neviem co pre teba znamena krasa u teba,ale ja poznam vela chlapov ,ktorym by som ani tasku nedala odniest a predsa su z nich taki Casanovia,ze no...
peterpo
A ty si chlap?ty si nikdy nesexoval bez lasky?pre ten zazitok?
Nech sexuju,cim skor zistia,co to obnasa,tym lepsie.Alebo kto chce kam,pomozme mu tam.Teraz vazne je to smutne a tym babam sa cudujem.Ja sama som nebola psychicky pripravena do tej 17stky a aj to mi prislo skoro..
sway...ja neurážam tiei presexované dievčatá,ale nech to robia z lásky a nie len pre sex, aké ja som mal skúsenosti
sofia.sara až tak som zahnala? :D
tak ja som zena a ked vidim ako tu pisu 14 rocne ci dat sex ci nie 18 rocnemu,ktory ich vacsinou len vyuziju...a potom muzi maju mienku o vsetkych zenach ze su k....
peterpo,
tak potom vas nezoznamim,lebo jej sa pacia,len krasavci:-))Neber to v zlom.Je fajn,ze sa najdu aj chlapi,ktori hladaju porozumenie a nie sex.Ale zase neodsudzuj "presexovane" dievcata,niektore sa potrebuju vyburit a potom su vernejsie ako tie,ktorym bude stale behat po rozume to,ze ake je to s niekym inym..