Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

caute baby, som tu na skok...mam vela toho...
som si vas tak preletela od zaciatku dna..nikka no mrzi ma ze to takto cele sa natahuje take problematickejsie obdobie ale vlastne doslo na moje slova ze sa mi to dlhsiu dobu nezdalo a teraz sa to prevalilo... verim ti ze to je hrozne zistenie ale aspon ti to povedal neviem ty tvrdis ze keby ti to radsej nepovedal ale tym padom by si zila v akomsi klamstve..ja som totiz zastancom toho ze sa maju veci hovorit na rovinu ako su a nie natahovat druhych ludi v tychto veciach.ja by som asi tiez zmenila svoj postoj a to poriadne ja by som asi nemohla existovat s tou myslienkou ze ma radsej ex este stale a so mnou je len preto ze mu je tak dobre..ale je to tazko lebo som zas clovek ktory ked mu na niekom zalezi tazko sa ho vzdava..a myslim ze nikka ty si v tomto podobna..
bon ...mozno sme ta sfukli a teraz nikku nie ale vtedy sme o tebe nevedeli podrobnosti co a ako bolo:)) v tomto a s nikkou to tu prezivame uz dlhsiu dobu..:)...

čoStým?Nikka

bon a dúfam, že aj nás považuješ medzi svoje dobré kamošky... hehe... :D
jéj, už ma nebolí hlava, klop, klop, klop... :D

bon

ja som nikdy nemala vela kamaratov, ja nemam velmi rada ludi ani nejaku extra spolocnost, mam okolo seba par ludi, na ktorych sa mozem spolahnut a to mi staci....a teraz ako som v blave tak spoznavam niektorych fakt uzasnych ludi, takze postupne sa zbieraju :D.no inak fakt to nie je na skodu si takto polezat, brala by som :D, asi si aj lahnem poobede, za chvilu pride priatel, tak sa na neho tesim .D

čoStým?Nikka

sway tak sa vrhni do spánku aj ty....
kočky, vau, viete jaké to je super si tak na hodinu poležať? to by malo byť zo zákona dané, povinne v práci hodina na spánok a pol hod. na obed... :D

čoStým?Nikka

no možno hej... a kolegyňa je super, to hej... :D už sa akurát vrátila... 2x sa tu snažil niekto dobiť ku mne, ale ja nič, šak akože tu nie som, no ne? :D žeby koniec spánku? no neviem... :D

bon

tak to mas dobru kolegynu :D, ja som dnes mala jeden rohlik a polystyren :D, tak som rada ze som do seba nieco dostala....a prisla som na to, z coho ma tak boli hlava stale, z prievanu z elektricky a autobusu, asi mam prefukane aj dutiny

čoStým?Nikka

hej, zjedla, riskla som to...ale už mi nieje až tak zle... možno ešte trochu hlava ma bolí, ale ináč ok... A nemôžem tak spať, to je jasné, ale ta čo už... kolegyňa odbehla niečo vybaviť k druhej kolegyni a mi to schválila... že akože som išla dakde na obed... no už hodinu som na obede? :D

bon

tak krasne sny ti prajem:D, ved ak mozes tak oddychuj,a nemozes sa vypytat domov? ved povedz ze ti je zle a hotovo, a tu tresku si zjedla?snad nie, lebo ta by ti zatosila so zaludkom

sway

teda :-D takto spat v praci haha to som este neskusala,iba na poradach jedna kolegyny odkvecla hlava to bol riadny trapas!!!