Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ahojky kočky... dnes som znova prvá... :D sway sa celý víkend neozvala? možno dnes príde...
ja som mala celkom dobrú nedeľu... ráno mi zavolal priateľ, trochu sme pokecali... stále spolu chodíme... aj cez deň mi volal sme kecali 3 hodiny raz... aj o vážnych veciach, o nás, aj o somarinách, jak dakedy... :D takže super... sme si to jak tak ujasnili. že on je rozhodnotý, že chce byť so mnou, len musí ešte rozmýšľať nad tým, že čo vlastne chce od života, a tak... že na toto mu mám dať ešte čas... a povedal mi aj to, že bol za bývalou a jej vrátil všetky veci, ktoré mu ona kedy dala... úplne všetky... každú jednu somarinku..., aby pochopila, že on je teraz so mnou, že keď bude chcieť, tak sa mu môže ozvať, ale len tak, že pokecať, raz za čas, ale nie vždy, keď si zmyslí... povedal,že ostala ona z toho dosť paf, že čo??? že tak na neho pozerala... : ) Tak jej treba, nemala sa nám do toho tak montovať... Takže som celkom rada, sme spolu. Povedal mi, že mu chýbam a že on by chcel byť so mnou často, tak ako na začiatku. Že či by som si nemohla zobrať aj voľno niekedy v práci, žeby sme spolu boli celý deň. Tak sme sa dohodli na zajtrajšok, že si vezmem aspoň pol dňa voľno (to je už od pol 11) a že budeme spolu. Sme sa dohodli tak, že zabudneme na tie 2 dosť problémové týždne čo sme mali a začneme od znova... lebo v takom vzťahu nechce byť ani jeden z nás... Tak som fakt zvedavá, že ako to bude...
no ved to, ze co videla u rodicvo tak sa spravala aj ona, to medzi kym sa rodicia pohybovali, akych mali kamratov a tak, je vela faktorov co vplyvaju na dieta, hej je to dane mozno aj to inteligenciou, ale ja si myslim ze nie az do takej miery, a co tyka vysokej skoly, dnes uz studuje fakt kazdy, aj ten najvacsi idiot sa na skolu dostane....aj tak si myslim ze vela zavisi od rodicov, zalezzi od toho ako a do akej miery sa rodicia venuju dietatu v tych prvych rokoch, do tych 6 rokov, potom uz sa mozu aj poskladat aj tak sa dieta zariadi bud podla seba alebo podla skupiny
Uz len to,ze bola studovana,sa urcite nepohybovala medzi zgerbou,co nemaju co na robote.Som hnusna,ale nejak ma to berie.Takze mala aj ine zmyslanie.Ja stale tvrdim,ze studovany clovek je viac inteligentnejsi a neda sa zmanipulovat tak rychlo ako ten,co je so strednej vrstvy.Nie je to tak vzdt.Poznam aj vysokoskolakov,co hulia travu,chlascu,ale viac je tych,co maju stredne vzdelanie.
toto podla mna zalezi od cloveka, mam kamosku, ktoru rodicia vychovavali uplne inak....., vsetko jej dovolili, s mamou ma kamaratsky vztah, mala dovolene fajcit, pit, nech vsetko vyskusa, a napriek tomu nic z toho nerobila, a je uspesna studentka mediciny, jednoducho zalezi aj od povahy dietata, a od toho ci dokaze odporovat natlaku spolocnosti a kamaratov, lebo ten jee dnes taky silny, zue len malo kto odolava....podla mna to bolo len z roztopase, maldy sa rchlo spamata, a ak nie rychlo raz urcite....,
Ja viem,len mam znamych,ktori maju 16 rocneho syna.Fakt su ako rodicia super.Travili spolu volne chvile,maju vsetko,aj mu dovolili,ale odial potial.Chalanisko ozaj taky,ze no.Dostal sa do partie a oni su uplne v prdeli.Pije,neviem ci aj drogy tam nie su a v lete im oznamil,ze je gay.To je len roztopas alebo co?Mozes chciet byt dokonala,chciet ludom len to dobre,pomahat,ale...zrazu pride niekto,a ten ti vsetko zoberie,len preto,ze najde tvoju pravu strunu.Zabrnka na nu a je zle.
darika mozno to tak bude, ale ja si myslim, ze stale bude existovat tyych par ludi, ktory sa podla toho spravat nebudu....., co vtepis svojmu dietatu to mu aj ostane, ja som bola napriklad vzdy mimo mojich rovesnikov, boli sme 4 báby ktore sme sa drzali svojho a hotovo...., vzdy sa najdu taki ludia, neboj.... a laska tu bude vzdy podla mna
Neviem ci to tam je.Urcite ano,len tam ide skor o to,ze chlap je hlava rodiny a zena mu nezvykne oporovat.Mozno sa zena len boji povedat pravdu,pretoze aj tak nic nevyriesi.Rozvod nie je ako u nas-normalna vec.Ale urcita su tam viac pozadu,nemusia sa tak bat ako my tu.Zia kopne ucitelku do kolena,maju vyhradene fajciarske miesta v skolach...Kde to sme?Ja neviem,ale ja si myslim,ze o niekolko 100 rokov uz laska nebude.Budeme ako stroje.Zena bude mat doma stroj co ju bude obskakovat.Bude chciet sex,odbehne si niekam.Niekde som pozerala o tomto dokument.Vsetko ide strasne rychlo dopredu a som stastna,ze sa to mna nedotkne.Boze,co je toto?To co tu pisem?Asi ma to dost zobralo s tou Nikkou.
a v tej indii fakt nie je fyzicke tyranie,, ci to je len tak naoko?
darika hej to mas pravdu,m je to stale horsie a horsie, ja som bola vcera na akcii aj s maminínou kamoskou a jej dcerou, ta ma 16 rokov, a chodi s chlanom co ma 24, ako je to moj nratranec, ale hovado riadne...., a jej napisal len preto ze odisla s kamoskami von, ze si so mnou riadne vydrbala, ako nechapem ako moze niekto nadavat svojej priatelke, len za to ze on von ist nechcel tak isla s kamoskami? ako nechapem kam sa to rutime, lebo ked vidim tie mlade baby, ako ich 15rocne nesu domov chalani lebo nevedia stat ani na nohach tak mi je az zle...., mne to pripada tak, ze volakedy si jeden druheho viac vazili, nie ako teraz, ako netvrdim, treba sa vyblaznit, ale nie v 15TICH....a podla mna to bude horsie, pretoze ked sa na teba dokaze maly 13rocny fagan pozriet tak akoby ta chcel zavrazdit, tak to speje len a len k horsiemu....
Ahoj Bon.Oni si dali 3 dni,tak ma este cas.
A co sa tyka ako to bolo predtym,ved oni si vzdy ukradli,to nebolo stale,ze mamky im boli stale za patami.Stihli sa spoznavat,akurat mozno,ze s tym sexom poniektori museli pockat.To nie je ako v Indii.Tam ti najdu rodicia a ty musis.Som robila s indkami a mi rozpravali ako to tam je.Ale zase o com to je cely zivot.Najprv je vasen,laska a potom vztah a zvyk.Tam ale nie je to co tu,tam sa netrapia pre lasku,tam nie je fyzicke tyranie...Aj tak by som tam zit nemohla.To radsej sa vratit nazad niekolko rokov.Za babkou chodil jeden pan na koni a mal biele rukavicky.Ked si chcel urobit ocko,doiesol jej knizku.Ja jej stale hovorim,ze teraz ti daju od samej lasky drogu,alebo v lepsom pripade ta pozve na vino.A ak budes mat ozaj stastie,tak zazijes lasku na cely zivot.Cim dalej,tym je to horsie a ja sa bojim,ze o 15 rokov dam spavku sebe aj synovi,lebo uz teraz je to zle a ja mam strach z toho,ze bude este horsie.