Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

no asi máš pravdu a budem sa tým riadiť... a ty už zajtra odchádzaš? som dajak nezaregistrovala... :) ale hlavne, že sa tešíš... :D hodíme stretko... :D

darika

Nikka,uz len tym,ze jej povracal veci,ze ti povedal,ze mu chybas,ti dal najavo,ze s nou to skoncilo.Chce byt s tebou,ale mozno sa citi este mlado,mozno sa nevie rozhodnut,ci chce vztah,alebo si len tak uzivat.Su taki chlapi.Je dobre,ze rozmysla nad tym co caka od zivota.Nechaj ho a nepytaj sa ako sa rozhodol.Ani dnes,ani o tyzden.Ked ti zavola,pride za tebou,stretnete sa,povie ti,ze ta ma rad...uz to je odpoved.Chlapy nemaju radi prilis vela otazok.Vobec sa ho nepytaj a pokracuj akoby sa nic nestalo.Dohoda bola,zabudnut na tych par zlych dni.Takze ty sa chovaj akoby vobec neboli.Nikdy.Mozno ta to bude vrtat,ale slubili ste si to.Otazkami ho mozes len znervoznit.
A co ja?Uz len zajtra,a ja zistujem,ze sa mi snad ani nechce odist.Cim viac sa blizi odlet,tym mi je tu lepsie.Akoby som fakt mala pocit,ze moj domov je tu.Je to normalne?Co uz.Ale idem si za rodinou a tesim sa strasne na mamu,tak bude dobre.

čoStým?Nikka

ahoj darika... :D áno, už do toho nebudem rýpať, bolo to ťažké, ale dajak to prešlo a dúfam, že sa to už nestane...len ešte musím čakať nato, že ako sa rozhodne (ani vlastne neviem v čom, lebo mi povedal, že chce byť so mnou), neviem, že medzi čím sa rozhoduje, že o čom chce rozmášľať... povedal mi, že mu musím dať čas (dávam mu ho) a že trpezlivosť ruže prináša, že mám počkať (čakám). Tak som zvedavá...
A ty darika ako?

darika

Dobre ranko.Uau Nikika,tak predsa to dobre dopadlo.Vidis a urobil aj krok,do ktoreho ho clovek nenutil.Ja som sice neni za vracanie veci,ktore sa dalo pocas vztahu,ale v jeho pripade to asi inak neslo.Teraz snad pochopi,ze sa uz snazit dalej nemusi,lebo tym,ze jej to povracal,jej dal najavo,ze je vsetkemu koniec.My sme tu pokvakali aj cez vykend a ja som bola zvedava co sa deje.Zase tam bolo viac strachu ako dovery.Asi mu musis trosku viac verit.Hlavne sa teraz uz nevracajte k tomu co bolo.Povedal,ze mu je to luto,tak skuste na to zabudnut.
Sway,nejdem sa ti montovat ani sa pytat.Ty si to naskor potrebujes dat do poriadku sama,bez kvakov okolia.Vidis,ze aj u Nikky to vyzeralo biedne a otriaslo sa.Snad sa to stane aj vam.Drzim palce.

čoStým?Nikka

sway ok... ja ťa predsa nenútim, aby si to písala, pokiaľ nechceš...je to predsa tvoja vec, ako sama píšeš... držím ti fakt palce... aby vám to vyšlo tak, ako vy chcete... :)
a hej, bála som sa a rozhodla som sa, že budem bojovať, lebo takého muža už nestretnem, to som si istá... ale ešte nieje všetko ok, myslím... musím čakať...

sway

Nebudem pisat:-)Bez urazky musime si to vyriesit sami a mne v tomto pripade nepomoze,ked sa vykecam.Ale ty s i sa velmi bala a vidno,ze o ten vztah bojujes:-)Som moc drzala palce.Ale nie je to moj pripad.

sway

Ahoj NIkka,
som si vas stihla vcera precitat.Som rada,ze to nakoniec dobre dopadlo:-)Mne sa sice vztah rozpada,ale som rada aspon za vas:-)