Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Nikka,teraz mozes len cakat.Chod von,alebo sa porozpravaj s mamou.Vies,ze ja som az neskor zistila,ze mama je mi najlepsi kamarat?Cod niekam,len nebud sama.A nemas niekoho,kto by s tebou teraz bol a pocuval?Komu by si mohla povedat vsetko?Ked aj ten kamarat...

bon

nikka on bol len zmateny podla mna, on nevedel sam co che, bolo mu a je mu s tebou dobre, je rad s tebou, to ze ta mozno nelubi ale ma ta "len" rad, je prave to, ze si pre neho vynimocna, a uzasna, len asi nevie ci chce aby to bolo natolko hlboke, ja mam jedneho kamarata ktory ked mi povedal ze ma ma rad, tak to pre mna znamenalo viac ako ked mi priatel prvykrat povedal ze ma lubi......,jednoducho zalezi od uhla pohladu....,ak tento vztah pre teba skonci, nic sa nestane, viem ze je pre teba dolezita laska,a viem co je to bat sa o nu, a bat sa ze o nu prides, ale nevyberies si, bohuzial, aj ked to pride, budes to musiet prijat, budes mat nadherne spomienky, ktroe ti nikto nevezme, a kopu skusenosti...nerieis to co bolo zle a skarede, odnes si to´, co ti do zivota dalo stastie a radost...., vsetko preboli, aj ked mne sa to tlahko pise, bola som v situacii kedy som vahala ci byt alebo nebyt s priatelom, a nebolo mi vsetko jedno, riesili sme a stale riesime podobny problem ako mas teraz ty, a mam pocit ze zase ten problem vyustuje do popredia, ale nerieisim, pokial to nevidim nerieisim, a ty tiez zatial nevies, co bude, mozno si vyberie prave teba a budete nadalej stastni....nehas, co ta nepali......

čoStym?Nikka

darika nie je to úplne prvá láska... mala som vzťah... 4 ročný... celú strednú školu, ale ma podvádzal,smial sa mi do tváre a nikdy ma neľúbil... ja jeho áno... viac som pri ňom však trpela ako sa radovala... dlho mi trvalo, kým si sa spamätala... ja nie som taká, že pojde jeden, príde další... neviem čo mám robiť...

čoStym?Nikka

bon, pre mňa je láska niečo posvätné... nikdy som ju nezažila tak naozaj... že ja ho budem ľúbiť, aj on mňa... Až teraz... Vždy to bolo len o tom, že ja som sa do niekoho zaľúbila a ten niekto ma nechcel, alebo ma po dvoch týždňoch nechal... Nikdy som nemala pocit, žeby ma ten môj priateľ klamal, nikdy... a nesnívam len o tom najlepšom... videla som chyby, ale toto som nečakala... ako sa môžu city tak rýchlo zmeniť? jeden týždeň povie, ako ma hrozne ľúbi a že chce byť so mnou celý život, že si bezomňa nevie predstaviť svoj život a na druhý týždeň zas povie, že ťa neľúbi, že on si to zrejme len myslel, ale že ťa má hrozne rád, najviac na svete,ale že láska to asi nieje... že musí si to usporiadať v hlave a porozmýšľať nad tým??? viem, že si vyberie ju...

darika

Presne ako pise Bon.Nikka,laska nie je len o tom na kolko percent lubime.To by bola len matematika.Laska je o tom mat rad,ale aj o zrade,bolesti strate.Cim viac toho zazijes,tym viac lasku poznas.Niekoho sklame,niekoho to posilni.Keby si nepoznala zradu a bolest,nevedela by si,ako daleko tvoja laska siahala.V buducom vztahu uz budes vediet.Lebo budes vediet porovnat.A Nikka,mozno ta teraz sklamem,mozno potesim.Ja neverim na prvu lasku,ze je najkrajsia.Mala som frajera ako 16 rocna,ale s nim nebol sex,len pusinky.Bola to prva laska,ked som s nim neprisla o poctivost?Nikka,kazda laska je niecim ina a v niecom krajsia.Ja som mala 4 vazne vztahy vratane manzela.A teraz na kazdy spominam s usmevom,s kazfym z nich mam dobry kamaratsky vztah a na ziadneho nikdy nezabudnem.Vies preco?Kazddy z nich bol iny a kazdeho som inak milovala.Preto bola v kazdom z nich laska ina.
kva kva kva.
No,zase mi neni rady.

čoStym?Nikka

darika... tá jeho bývala už s tamtým nieje, on ju nechal, iba ju využil na sex...ale sama si zato môže, keď po 5 dňoch išla k nemu na byt... čo čakala, že sa budú rozprávať? alebo pozerať tv? naivné. A priateľ sa mi priznal, že ho dosť vzalo, keď mu ona povedala, že niekoho má. Veď ja som videla, jaký bol sklamaný z toho... a som mu povedala, že asi preto ho tak vzalo, lebo ju stále ľúbi... On sám povedal, že nevie čo cíti k nej, čo cíti ku mne... že chce mňa, lebo s tamtou by to už nemalo zmysel a tak... Ona ho ešte stále chce a bojuje o neho jak sa len dá... aj keď vedela hneď od začiatku jak sme spolu začali chodiť, vedela o mne... A on si chce toto ujasniť, čo cíti ku mne, čo k nej...a s kým vlastne chce byť... koho ľúbi a tak...

bon

nikka, si zamatena a nestastna, je to normalne, neboj prejde ta to....a urcite strnes niekoho kto ta bude naozaj milovat, len oon nebol ten spravny, zivot nas neustale skusa, aby sme vedeli ze zijeme, sme tu preto aby se sa aj trapili, nemoze byt vsetko len ruzove....urcite bude tazke sa pre teba znova zalubit, ale ak to pride bude to o to krajsie.... su ovela horsie veci ako laska, hoci sa ti to nezda, a darmo ti to teraz budem pisat....., mas novu zivotnu skusenost a niekedy v zivote ju urcite zuzitkujes, neboj, si dorby clovek,to je hlavne...
ja si myslim ze on oklamal predovsetkym seba sameho sa bohuzial aj na ukor teba....a zatial nevies aako to dopadne...

darika

Nikka zlato,ja viem,ze ti je teraz tazko.ver mi,ja som bola v takychto situaciach niekolkokrat.Vzdy som chcela zomriet,ale vzdy to preslo.Ver mi.Ved este nie je nic stratene.Ale mohol aspon povedat,ze ta ma rad,ze ta nechce sklamat,mohol nieco povedat.Nie,ze bude rozmyslat.Nad cim chce vlastne rozmyslat?Ved ona niekoho ma.Ked si vyberie ju,tak ako to chce riesit?Ci jej zavola,ze ste sa rozisli a nech to urobi aj ona?Kde ma istotu,ze ked si vyberie ju,ze ju aj bude mat.Len ona ho pravdepodobne stale chce,preto tie telefony a ten rozhovor,ze sa s tym jej vykotila.Neriesme este nic.Mozno fakt potrebuje cas...ale aj tak.Toto nepoznam.Nikdy sa mi to nestalo,aby ma nechal niekto 3 dni v nevedomosti,ze ide rozmyslat medzi mnou a byvalou.Na toto ti nejdem pisat,bojim sa.Aj ked som uz nadobala dost.Len jedno ti zase spomeniem-my si tych chlapov strasne vysnivame a vidime aj nerealne.Ja som skoro odisla od manzela od niekoho,s kym sa on ani len porovnat nemohol.Nevidela som na nom ani za mak chybicku.U mna bol Pan Dokonaly.A vies co Nikka?Teraz ho mam len za slabocha.

čoStym?Nikka

nikdy som neverila v lásku, že ako je možné, že sa stetnú dvaja ľudia a majú sa radi, ľúbia sa a dali by jeden pre druhého všetko... nikdy som neverila v ten zvláštny cit, o ktorom každý človek len sníva... Každý môže ľúbiť, to viem, ale podľa mňa sa nikdy nestretnú dvaja ľudia, ktorí sa navzájom ľúbia. Celých 20 rokov som bola o tom presvedčená. Až som stretla JEHO... Úžastného... Hned od začiatku som cítila, že niečo ma k nemu hrozne priťahuje... ale nechcela som sa zaľúbiť, lebo som vedela, ako to dopadne. Že do mňa sa nikto nedokáže zaľúbiť... Bránila som sa zaľúbiť sa do neho a nechcela som... Ale on ma ubezpečil svojimi skutkami a slovami o tom, že to môžem urobiť, a že moje city naplno opätované... on mi dal pocítiť, že som jedinečná, že aj mňa môže niekto ľúbiť, že aj ja môžem pre niekoho znamenať všetko na svete... že ja budem dôvodom žitia na tomto svete... to všetko som pre neho bola...tak prečo sa to všetko zrazu posralo? prečo to nemôže byť pravda aj nadalej? kde som spravila chybu? že som sa do neho zaľúbila? žeby som pre neho urobila všetko? bol prvý človek, ktorý mi povedal, že ma ľúbi, že si bezomňa nevie predstaviať svoj život a blá blá blá... prečo to tak už nie je???? vidím, že som mala celý život pravdu... už sa viac nechcem zaľúbiť - do nikoho... lebo mňa nikto nedokáže ľúbiť, a ak hej, tak určite nie ja jeho... o čom je láska? o čom je život? o ustavičnom trápení? bola som dlho sama (viac ako rok) a vyhovovalo mi to tak... tak prečo som ho musela stretnúť? prečo som sa musela zaľúbiť? čo to má byť?????????????

bon

ale no nemyslim si ze si mysli ze si sa s nim rozisla, ved si mu to vysvetlila...., dala si mu moznost a je to na nom, a pokial chce byt zase s nou, tak s nou aj tak bude, je lepsie ze to prislo teraz akoby to malo prist neskor, kedy by si sa este viac na neho naviazala,....., kolko ste vy presne spolu?