Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte, tak darika to si sa riadne urcite vyblaznila :D....a co si pisala o tvojej mamine, mala to urcite svoje caro, a v niecom to bolo spravne, ale ja by som to nechcela zazit, pretoze ked vidim svojich starych rodicov, ktory keby vedeli do coho idu, urcite by toho neisli.......aj ked ludia sa menia po case a aj napriek tomu ze niekoho spoznas, moze sa o 10 rokov z neho vyklut uplne nieco ine.....
nikka ved si pisala ze si mu povedala ze nech za tebou pride az ked bude uplne rozhodnuty....ci nie?
Ahoj Nikka.Nezavolal,lebo sa chce mozno uistit,ked s tebou nebude v ziadnom kontakte,ci mu budes chybat,alebo nie.Daj mu cas.Tak ci tak si pripravena na vsetko,lebo mam pocit z toho co a ako pises,ze si sa uz zmierila s najhorsim.A mozno budes prekvapena.Co si vecer robila,bola si doma?
ahojky... darika vau, to fakt tak niekedy bolo? zaujímavé... :D bolo to také romantické, že? o to viac sa zrejme tešili do manželstva, lebo až tam boli slobodní... :D
včera mi nezavolal...a vlastne som to ani nečakala... uvidím, že čo a ako dnes... zatiaľ pá... :D
No,uz som tu.Teda,keby ste nas videli.Ako male deti.Ja som az pistala kde som sa to dostala.To zo spodu sa vam zda,ze je to v pohode a sadnete a zrazu zistite,ze mate vlastne strach.O-ooo,tak toto mi teraz nieco pripomenulo.SDobre sa radi,ked to clovek len cita,ale ked sa to zacne dotykat aj nas,az vtedy sa zacneme bat.
Sofi,co si ty,ja dokazem aj ublizit,ale snazim sa aj vzit do situacie.A ked mnas nieco podobne za sebou,tak sa lahko radi.Potom uz.A nech by som aj napisala cokolvek,keby som bola akokolvek presvedcena,ze mam pravdu,aj tak si kazda urobi svoje.Aj mne kedysi hovorili,ze tak mam a tak nemam.To je slusne a to sa nema.Aj tak som nepocuvla a urobila si po svojom.Teraz to robim ja a vy urobite to,co ja kedysi.Po svojom.A viete preco?Aby ste raz to iste mohli rozpravat aj vy a aj tak...bla bla bla.Tak to funguje.
Kedysi bola krasna doba.Napisem vam ako to mala moja mama,ked bola zamilovana.Mala priatela a vtedy vraj chodili mamky s dcerami na zabavy a sledovali ich ako sa bavia a ci je vsetko v ramci slusnosti.Skoncila zabava,moja mama s laskou popod pazuchu a moja babka 5 metrov za nimi.Ked sa blizili ku domu,babca jej hovori-Ivetka,rozluc sa s panom,ideme domov.Mama chcela s nim aspon minutku sama.Nedalo sa.Pusinka na ruku najprv dame(starkej),potom mame na licko a bola stastna akoby jej neviem co stalo.Asi by som chcela zit v tej dobe.
ahojte baby
vidim ze ste sa rozpisali nikka myslim ze tu uz bolo asi povedane vsetko..mrzi ma to koli tebe, lebo poznam pocity obrovskeho trapenia koli laske, sice v takejto situaacii som nebola, ale bola som mozno este v horsej a tiez som myslela ze umriem ako darika pisala.a myslela som ze nikdy lepsie chalan nepride aj ked ten konkretny vlastne dobry nebol ale ja som ho chcela jednoducho a prehliadala som to ze si ma vlastne nezasluzi...urcite si najdes stastie ak nie s tymto pride iny ..ja viem bla bla stale sa taketo kecy omielaju ale maju nieco do seba .ja som bola tiez dlho bez chlapa..prave koli nestastnej laske ale predsa prilo to:) vpodobe mojho sucasneho:))
jaaj baby ja ked som si vas tu citala teraz normalne som sa roclivela:)
darika ty tak krasne dokazes pisat:)
podla mna by si mala napisat nejaku knihu :))
nikkus som s tebou ako vsetky tu...
darika, len sa poriadne vyblazni, ked si pisala ze to mas rada :D, ja asi tiez pojdem spat,uvidim ci zaspim.....pekne kolotocovanie prajem
Baby,ja budem prec len hodinku,tak ak tu budete,ozvem sa.
Vies co by ti teraz mozno pomohlo?Pobehaj si len tak po temach a citaj co ta zaujme.Najdes temy,ktore ta povzbudia,lebo najdes osudy ludi,ktori maju zas ine trapenia.Nemusis im pisat,len si citaj.
nikka viem si to predstavit, lebo mne to tiez vzdy dobre padne :D
a som rada ze si ma pochopila, fakt sa netrap tolko, co ma prist pride....
heh darika... si to cením... :D tak chod pekne na kolotoč...
ja idem preč tiež asi... fakt dakujem... užite si pekne večer, aj noc...