Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway psychicka unava je horsia ako ta fyzicka, dlhsie sa regenerujes a ovela viac to vycerpava, takze sa ti ani necudujem ze si taka unavena a potrebujes oddych, nemysli na to..., ak nevies co chce, neboj pride nieco, co ti napovie co bude spravne, ja som bola tiez kolkokrat na tom, ze som nevedela ci bojujem za spravnu vec, ze som si myslela, no fakt by bolo najlepsie nechat priatela ist kade lahsie a hotovo, ale nakoniec ´to dobre dopadlo, a nieco mi nasepkalo co mam spravit....
a hej idem aj do tabora, ako asistent, tresim sa, bude sranda, s tolkymi ludmi, a mozno aj priatel pojde, uvidime ci este porebuju asistenta....a to idem teraz na pohovor do obchodu s nabytkom, do pokladne, no uvidim co mi povedia....
sway neboj, nejako to už dopadne... porozmýšľaj čo vlastne chceš a rozhodni sa srdiečkom... nemysli rozumom... ja som celý život rozmýšľala len rozumom a nikdy som z ´toho nič nemala, len som sa trápila, až teraz som začala "rozmýšľať" srdcom a poviem ti, je to lepšie... ty si musíš ujasniť, či chceš byť s ním, či ho ľúbiš a tak...
hmm tak si potrom riadne aktivny clovek.Ja som bola v piatok na konoch a v sobotu na tom celodennom vylete a som KO.Plus vcera som toho moc nenaspala,tak teraz mam potrebu oddychu,ale mozno by ma to tiez za 3 dni preslo:-))A na aky pohovor tentokrat ides?Budes robit aj veducu v tabore?si tusim spominala..
Ja sa zatial s priatelom nerozchadzam,len ma niektore veci dost mrzia a vlastne ani moc nebojujem o to aby sme to spolu nejako prekonali.Je to cele na nom.Preto som pisala,ze je to ine ako s Nikkou,ta presne vedela,ze nechce o priatela prist,no a ja neviem,co by bolo lepsie..Takze uvidime,akurat ma to strasne vycerpava:-(
ja by som už tiež chcela oddýchnuť a ísť niekam na dovolenku, sme aj rozprávali s priateľom, že apsoň niekde do lesa na stanovačku... by bola sranda... :D ja už o mesiac končím v práci, takže sa tiež bojím toho, že sa budem doma hrozne nudiť, už si začínam pomaly ale isto niečo hľadať, no nikde žiadna práca pre mňa (resp. pre nikoho)... hm
sway mozno toto ti tu aspon trocha pozdvihne, neboj, vsetko bude tak ako to ma byt, nechaj to len tak plavat a bude dobre.....no ja sa uz nudim, nemam rada ttake nic nerobenie, potrebujem uz pracovat, v stredu idme na phovor, tak uvidim ci mi to vyjde,...j akeby mam dva tyzden lenosit, sa asi zblaznim, jedine ak by som isla na dovolenku niekam k vode alebo do hor, tak tak by som to prezila, ale nie takto....
No neviem,praveze som taka bez nalady..No uvidime.A ty uz mas vlastne rpazdniny vsak?:-D wow super to ti zavidim.Ja kebyze mozem si vezmem na 2 tyzdne dovolenku a nic nerobim:-))
sway tak to mas super potom, tak to sa aspon odreagujes, a ked ides s kolegami, myslim si ze v stredu budete vsetci natolko kolegialny v tej praci, ze to nebude ani najmensi problem :DD, dakujem za podporu, urcite to dobre dopadne, inakl ani nemoze
bon,Hmm to by som aj ja prijala..Ja idem zajtra do takeho hotela za prahou s kolegmi,akoze sportovy den a vecer sa zevraj opijeme,len musim ist potom v stredu rovno odtial do prace,tak som zvedava..Inak uvidis,je super,ze mu porobia vsetky testy.DObre to dopadne:-)
darika, ja sa nebojim toho ze by to zle dopadlo, sa ho aj pytala ci nebyva unaveny casto, vravel ze bol kvoli tomju aj u lekara, ale ten magor mu povedal ze je vsetko ok, ze aj s tym to moze mat suvis, ale ze tych najhorsich pripadov je velmi malo, tak ze sa nemame bat....
a to je super ze mate taky vztah, a to ako si nazvala vztah tvojej maminy a jej sestier, no som sa dobre pobavila :D
sway, hej to je to co mi chybalo, a som tomu rada, nebudem tu sama, a baby sa jedlu potesia, a ja pivu :DD, bude to fajn, oslavime koniec skusok