Hygiena a piercing/rizika piercingov

tanyakin

čafteee....ja by som sa chcela informovať šetko o piercingu v jazyku.Či to ukrutne bolí,kolko to stojí,de to najlepšie prepichnu...atď...napíšte na NIK na pokeci angel.hiphop...straašne diky

sandra240

ja mam na lavom uchu 4 nausnice a vcera som si dala 1 na prave ale neboli to no ke dis to chitim a zacne m nausnicu tocit rozboli ma to a ocervenie mi ucho chcem sa spiat ze co si mam nato dat nejake dezinfekciu alebo co ?? a este sa cem spitat chcela by som si dat piercing do pupka co by sa stalo keby ze si to spravim sama?? a e ci to boli ked si to budem prepichovat sama aj ke dsi to sama neurobim lebo by mi leptalo prosim poradteeeee pls sandra240@zoznam.sk

dudulka

inak ma niekto z vas pircing v pupku urobeny zdola?nie zhora ako zvycajne???
A vie mi niekto povedat ako dlho ho nesmiem vyberat von???

lole

no ja mám pears v obočí a je to v pohode...na začiatku si to budeš musieť čistiť tým prostriedkom ale potom je to už v pohode :) no a podľa mňa si to nedávaj do nosa ale do pupíka :) mne sa to tam tiež páči ale frajer mi to nedovolí :( v nose to už má každá...není to už pekné...

barbi13

no ajojte,ja som si vcera dala urobit piercing do pupku v anglicku..je to tam uplne super vysoka uroven hygieny..musim povedat ze samotny akrok je kus bolestivy ale ten vysledok stoji za to..zatial s tym nemam problemy je to super a dufam ze mi to nebude neak drasticky hnist...takze odporucam seckym ktory vahaju:DAJTE SI TO UROBIT JE TO KRASNE A DA SA TO VYDRZAT...
PAAPAPAPA
bsrbiii

katusik

niiky.takze ja som si dalo piercing asi pred dvoma tyzdnami do pupku...a je to uplne super..podla mna je to lepsie ako do brady lebo v pupku nemas ziadne nervove zakoncenia...musis si ist dat hlavne prepichnut do dobreho studia..aby to bolo profesionalne.myslela som si prvy tyzden ze sa mi to zapalilo lebo som to mala cervene ale bol to omil..inac ked sa to hoji tak to dost skrabe.le inac v poho..inac ja som bola v ba na spitelskej v jj tattoo studiu..je tam taky haluzny typek...a inac podla mna je dobre aby si si to cistila TAKYM sprejom ze easypiercing maju ho aj na spitalskej stoji 150sk
..takze tak. papa :0)

sonic220

chcel by som zistit vsetko co sa da o piercingu na spodnej pere v strede. chcem si dat klasicky kruzok tak chcem hocijaku info o tom. dakujem. napiste pls

dolka

prosimmvaaaass....napiste mi niekdo kdo si dal pierc do nosu(kruzok)...na moj mail..vsetko o tom ake to bolo ked to prepichovali...ci to bolelo...ako sa o to terba starat ..proste vsetko...!!!DAKUJEEEEmmm....velmi pekne ak sa niekdo ozeveee!!!!

dudulka

tak ja som si napriklad davala pircing do pupku...v USA...dali mi ho zo spodnej strany,lebo hore nemam kozu...ked som vysla zo studia,bola som akurat schopna vojst do auta a lahnut si,lebo som mala taky zavrat,ze dovi,bielo pred ocami,vracat sa mi chcela...niekoho to vsak neboli...JE TO INDIVIDUALNE...ale preslo mi to do 10min...teraz je to sak v pohodke...nehnisa ...nic:}