Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
ja som si dala piercing do pupku robit u chirurga a zacalo mi to hnisat az tak,ze piercing sam odpadol a teraz tam mam jazwu.este aj u lekarky som bola a liecila som to lokalnym antibiotikom co mi predpisala...takze prajem vam vela stastia nech sa vam to pekne zahoji nie jak mne=0)
do pupku je to strasne pekne...aj ja mam...ja som si uz po 3dnoch vymenila ked som si to dala prepichnut pohoda....potom mi to zacalo hnisat to koli tomu ze som nemala doma framikoin...ale to nic to som mala len den... inac mam aj v nose ale si idem dat aj do jazyka....ale toho bojim :(((....inac v nose ma to bolelo a ale v pupku nie :))
CO SA TYKA VEKU!!! tuto niekto rozpraval ze je to kravina.Ty si mozes dat piercing aj ak mas iba tri roky,ale iba ak si ho tam das sam. Co sa tyka piercingoveho studia,podpisujes prehlasenie ze ich neudas ak sa ti s tym nieco stane a to mozes podpisat iba ak mas 18 rokov alebo ho za teba podpise rodic.Je pravda ze v piercingovom nikto nepyta od teba obciansky ani nic. Ale treba uznat ze je to predsa len riziko.Takze aby bolo jasne ziadne hluposti nepisem!
idem si dat piercing do pupku neviete kolko stoji???