Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

kristyna

ach jaj ja mam len 11 a cem sa spytat ze ci to boli do jazyka ten pierc strasne ma to zajima moja mamka ma ale jej sa encem oopytat hehky....cmuuuq kuem za odpoved

jaja

ja som si dala piercing do pupku robit u chirurga a zacalo mi to hnisat az tak,ze piercing sam odpadol a teraz tam mam jazwu.este aj u lekarky som bola a liecila som to lokalnym antibiotikom co mi predpisala...takze prajem vam vela stastia nech sa vam to pekne zahoji nie jak mne=0)

zuzulka

do pupku je to strasne pekne...aj ja mam...ja som si uz po 3dnoch vymenila ked som si to dala prepichnut pohoda....potom mi to zacalo hnisat to koli tomu ze som nemala doma framikoin...ale to nic to som mala len den... inac mam aj v nose ale si idem dat aj do jazyka....ale toho bojim :(((....inac v nose ma to bolelo a ale v pupku nie :))

lucia_punk

ahojte .. chcela by som sa spytat ze ci by som si mohla dat alebo by to nebolo čudne keby som si dala piercing aj ked mam len 13 .. dakujem pls odpiste

sashyinka

CO SA TYKA VEKU!!! tuto niekto rozpraval ze je to kravina.Ty si mozes dat piercing aj ak mas iba tri roky,ale iba ak si ho tam das sam. Co sa tyka piercingoveho studia,podpisujes prehlasenie ze ich neudas ak sa ti s tym nieco stane a to mozes podpisat iba ak mas 18 rokov alebo ho za teba podpise rodic.Je pravda ze v piercingovom nikto nepyta od teba obciansky ani nic. Ale treba uznat ze je to predsa len riziko.Takze aby bolo jasne ziadne hluposti nepisem!

punkerka

ČAWTE CHCELA BY SOM CO NAJVIAC INFOO PIERCINGU V OBOCI KOLKO TO STOJI KED SI TO DAS PREPICHNUT V STUDIU A TAK NAPISTE NA 7punkerka69 DIEKS

punkerka

čawte chcela by som sa spittat kolko asi tak stoji celkovo piercing????
až mozete tak odpiste co najskor bo to potrebujem vedet

domc-a-a-a

AHOJTE HOCI KTO KTO BY CHCEL PIERCING NO PERY SA MOZE INFORMOVAT U MNA NA MOJOM MAILI PRE ISTOTU HO NAPISEM ESTE RAZ Domc-a-a-a@azet.sk TAKZE PISTE JA SOM SI HO DALA PRED MINULU STREDU DO DOLNEJ PERY...TAKZE AK MATE NIAKE OTAZKY SEM MI NEPISTE PISTE NA MOJ MAIL...CAWTE:)