Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

salonka

Pre vsetkych ktori sa boja piercingu!Mne ho robili v Indii pred 5 dnami a ked som to ja prezila, co sa bojim ihiel, tak potom to prezije kazdy!Najma ked citam v akom sterilnom prostredi to robia na Slovensku. Tu v Indii to malo asi taky priebeh, ze chlapik zobral nausnicu /neviem z akeho je materialu/, najprv ju kombinackami narovnal, na pilniku zabrusil spic a potom zavolal ineho chlapika, ktory ma skusenosti s prepichovanim.V tom strese ani neviem, ci mal vobec ciste ruky...chytil nausnicu, namocil do dezinfekcnej vodicky a prepichol mi nou nos!! Bolo to celkom v pohode, az na to, ze mi prislo mdlo...tak som si skusila lahnut, ale nebolo velmi kde, tak som tam len tak visela cez 2 stolicky a oni cela rodina pozerali a nevedeli co robit. Ked mi uz bolo lepsie, chlapik este dokoncil dielo a to tak,ze kombinackami zakrutil nausnicu priamo v nose.Bala som sa infekcie, tak som si kupila antiseptikum a potierala si cely vecer nos.Samozrejme na navode bolo, ze sa musi riedit s vodou, co som neurobila a spalila som si kozu na nose.Mala som to na druhy den napuchnute a koza po antiseptiku dost palila, ale po 1 dni to preslo. Zatial je vsetko ok a vobec to nenatieram ziadnymi specialnymi vodickami ani mastami...

vladushka

ahojte...ja mam piecing v nosteku a bolo to w pohode.KAmaratkam tho hnisalo,thaq si tho wybrali,durku tham wobec nemaju ,ale mne tho nehnisalo wobec,no zo zaciatku to bolo dost blbe pri nadche:)ale je tho pekne,ked je tham len taqa mala gulicka:)...A inaaac ,ak cete si kuknut ako sa robi piersing kdekolwek na tele staci ist na stranku www.photobucket.com a dat si widea a napiste piercing....zaujimawe ozaj,mozno was tho aj odradi:)

liliiiinka

a eeeete som nenapisala ze som platila dokopy s titanovou nausnickou s droma kamienkami, prepichnutim, aj dezinfekcou vodickou - 1350 sk.. ci sa oplatilo mozem posudit len po docasnom zahojeni:D ale som spokojna!!

liliiiinka

nepripomenula som, ze mam len 14 a bola som tam s maminou, nic som nemusela podpisovat.. nedavno som sa bola informovat v inom salone, kde sa mi to obec nepacilo, a nevyzeralo to bohvieako.. v tomto sme nemuseli nic podpisovat, a bola to naozaj profesionalna praca! na tom naozaj zalezi.. papa

liliiiinka

no awojtee tak konecne som sa odhodlala a vcera som bola na pierce v pupceku.. sialene som sa bala uz dva dni vopred.. normalne som mala psychicku traumu, bolelo ma brucho:D ale totalne som sa tesila.. prisla som do studia.. tam ma cakala prijemna atmosfera a paradny piercer:D ak wam mozem doporucit a ste z okolia martina a planujete piercing, tak v meste v pasazi salon Tatto a piercing.. je tam taka cedula..
no prisla som tam, a wypytovala som sa priblble otazky typu ci to strasne boji a tak:D ale len zo srandy.. piercer ma ubezpecil ze strasne, ako ked mi odrezu prst..tak dakujem:) ale potom to odvolal, porozpraval mi okolo toho drobnosti atd..ked si to tam konecne pripravil, zavolal ma k sebe, vycistil mi to..potom som si konecne mohla lahnut:D rozosmieval ma a oblboval co prave robi tak som vobec nevedela ze uz to je ked to uz bolo:Dbola som uzastne prekvapena a naozaj, bolelo ma to menej ako prestrelenie nausnic(mam ich zopar viac..) takze sa toho nebojte a vyberte si hlavne salon a sympatickeho cloveka co vam to bude robit.. a je dobre zavret oci a nechtami stiskat sedacku ked boli ale ja som ani nemusela a taaaak som sa bala:D ale radost z vysledku bola neopisatelna.. teraz to mam uz druhy den, dnes vecer zacinam zo starostlivostou precitanou z letaku, co mi tam piercer dal. inak absolutne nevhodne su vsetky liehoviny a ,oblubeny, framikouin.. nemam s tym zatial(klop klop)nic, ani cervene, ani napuchnute..tak mi drzte palce ja sa ete ozvem neskor ako sa to vyvyja..a keby niekto chcel napiste mi.. 227-035-963 pa

wewe-hlupetko

prosim napiste mi na mail o piercingu v brade...kazdu malickost by som cela vediet mail je : smilewewka2@azet.sk

wewe-hlupetko

ahoje ja by som sa chcela spytat na piercing v brade.. co sa deje od toho ako si sadnes do studia... prosim napiste...

mia

Tak zacnem.mam niekolko nausiek v uchu to bolo bez problemov a zistila som pri usoch ze mam alergiu na chirurgicku ocel.neskor som si dala piercing do nosa ten nerobil ziadny problem,potom som si dala do pupka a hojilo sa mi to asi polroka.nedavno som si dala do jazyka a hned v prvy den som aj jedla hocico a vobec si to nikto nevsimol ani v bizkom okoli kym som ho na to neupozornila.usta som si vyplachovala odvarom z kamiliek odporucila mi ho doktorka na infekcnom a po nom sa to uzastne hojilo, mala som to opuchnute len den.No a teraz mam dalsi piercingovy osial a planujem si dat pierc do bradavky...ma s nim uz niekto skusenosti???a inak davam si len sperky z titanu,ten je uplne bezproblemovy aj pre alergikov!!!sice si priplatim ale neriskujem odmietnutie tela

radusqa

awojte cem s spytat ze kto tu my piercing nad ustami thak na boku.Kto ma tak naj mi da prosim vediet ci to bolelo lebo aj ja chcem ale tha sa bojim ze to bude velmy boliet..; ( pls info kto take daco ma dakujemmm ; )))