Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
len gulicka zo spodnej strany
SK8 IS GR8: JEDNOZNACNE V JAZYKU. Vychutnavam si kazdy pohyb jazyka s piercingom mojho priatela, a to nie len pri bozkavani :)
jaaa si cem dat HROOOZNE..piercing do jazykaa..ale bojim sa ze budme mat problwemi..s nim..v jazyku..ako vidimm thak niektori hoviria ze to neboli a nic proste nebudem ani citi ze ho mam v jazyku.ale niektri zase hovoria opak..nevime k comu sa mam proklonit..thak pls..niekto kto ma piercing..alebo e piercingi robi..nech mi napise...alebo kto uz ho ma dost dlhho..alebo teraz..niekedy si spravill..proste cme najpr zistit secko o piercingoch...az potm si ho dat.thak lpls..kto ma pokec moj nick je adnil3 kto ma icq moje icq je 457834583 a ak cete napsian na email moj email. je lindusik2@orangemail.sk plsiiim piste miii:P
Cawte. Paci sa vam na chalanovi viac piercing v jazyku alebo cez spodnu peru? Zaujima ma hlavne nazor bab:P
ja tieeez....uz mesiac...zo zaciatku perfektos...teraz trochu boli..ale to preto ze pracujem v prasnom prostredi...taaa cistim cistim cistim.....nevie niekto aky je dobry dezinfekcny prostriedok na pupcok?ale taky co kupim tu v anglicku..ak ma niekto skusenost.dik