Kto ste, co ste, dajte radu daku

Príspevok v téme: Kto ste, co ste, dajte radu daku
asd

Ahojte. Ja sa chcem spytat na taku jednu vecicku - nemal by mi zamestnavatel davat obedy alebo aspon stravne listky? Viete, lebo ja tu robim od septembra ako mula a ten starec mi ani obedy nedava a to tu trcim hocikedy aj 11 hodin, pritom by som mala byt len 8, robim aj v sobotu alebo nedelu dakedy, mam nadcasov kopec a ziadne priplatky za to ani - vraj si mam brat volno. No, tak dakto daco napiste. A ak mam narok na tie obedy, dajte radu, ako mu to povedat - ked on je taky kreten..... Papusky

janosik

urcite bude na teba skusat rozne o..by. mozno ti aj slubi, ze to vybavi neskor. to sa nedaj oklamat, povedz mu dokedy ich chces a ak nie, daj mu vypoved a najdi si lepsiu robotu.

brunca

este som zabudla k tym nadcasom, povedz mu ze ked ti nebude preplacat tie nadcasy,ze jeden den do tyzdna neprides-ak to vyda nadcasy cca 8hod.denne ktore mas odrobit.

brunca

no to je za rodinku to je fakt! povedz mu ze podla zakonnika prace mas narok na stravne listky kedze mas pracovny cas 8hod.denne. vytrc mu zmluvu pod nos a ze ako pravnik by to mal vediet. ze ta praca bavi ale mas narok na svoje. ked ten kreten bude mat daco proti tak ho tou zmluvou slahni po tvari :-) hlavne sa neboj a slusne.nech ta nevytoci a nenechaj sa v ziadnom pripade odbit!!!!

asd

No zmluvu robila jeho zena - tiez pravnicka. Aj obe detvaky studuju pravo - to je za rodinu. No zacnem si pripravovat, co mu poviem. Raz som sa ozvala, ked som tu este brigadovala, ze chcem Sk aj za nadcasy a ten kreten na mna vybehol, ze ako si to predstavujem, ze som drza, ze nemam ochotu pracovat a to som mala 28 hodin nadcas. No, musim priznat, som totalna krava, ze tu este sedim. A napiste mi, co mu povedat, ked bude protirecit, ze nemam narok /a to si myslim, ze bude protirecit, lebo ze tu toho vela nenarobim - co je aj pravda, ale mozem ja za to, ze on odide dakde do prdele a ja som tu cely den sama a nudim sa? Ale 8 hodin tu som, takze nech si zavrie tu suslavu hubu - sa mi to teraz hovori, ale ked pride na lamanie chleba, tak budem po...srata

brunca

hej poriadne si nastuduj zakon ale este poriadnejsie svoju zmluvu ked je advokat tak to mohol sikovne urobit,preto je lepsie ist so zmluvou za pravnikom lebo tam mozu byt take smycky ze to nezbadas.

asd

Nemyslim si, ze je potrebne utekat za inym JUDr., pretoze si aj ja uz myslim, ze narok mam - utvrdili ste ma v tom. Len ked mam strach z toho, ako mu to poviem. Uz to vidim - ja mu poviem a on mi zacne rozpravat omacky uplne od veci - tak to nenavidim, nemoze rovno k veci hovorit?