NAJ depresivne kocky!!!

kerry

Poslednou dobou mam aj ja velke depky. A to som ako ini hovoria velmi optimisticky clovek. Ale uz som akosi unavena s mojho zivota

giv

janosik, hrozne vela. najhorsie,ze tie mladsie riesia podobne problemy napr.cez ppp.aj teraz mam jednu na mobile a keby si cital tu sms :((( chce zomriet alebo si dat tabl.na prehananie,ale ona nemoze,lebo aj to ju zabije! uz je na tom tak zle. mile dievcatko,ale nezvladlo atmosferu doma a namiesto toho,aby bola zla,tak to riesi na svojom tele. a lahko sa povie,co ma robit,je to ako droga a nic rozumne nema sancu sa presadit v jej hlave.

karco

giv: sorry, ale toto predsa nie je robota. ked sa budes stretava len s ludmi, ktori maju taketo nalady, ktori maju sklony k pesimizmu tak sa z toho nedostanes. potrebujes aj ludi, ktori by ta tak trochu potiahli. uz to sme asi aj niekto napisal, tak sa mi zda, ze slusny_muz, ze by bolo vhodne zmenit kolektiv. tym nechcem povedat, ze sa mas vykaslat na tvoje kamosky, ale najst si aj niekoho ineho, pozitivne zmyslajuceho. a praca je idelane riesenie ako spoznat novych ludi a este si aj co to zarobit. z coho potom zijes, ked nerobis? a kde byvas? u rodicov, sama, s kamaratkami?

karco

giv 6 rokov bez prace je fakt dost krute. zacni si hladat job lebo cim dlhsie budes bez roboty tym bude pre teba tazsie najst si robotu a ked ju aj najdes budes mat problem zvyknut si na to. nevzdavaj to a hladaj si ju. a s cim pomahas tym kamoskam?

heha

Príde ožratý chlapík do predajne lahôdok a hovorí:
- Prosím vás... Hik... Máte okenu?
- Nie.
- A to si hovoríte lahôdky?
.
pride dedko k doktorovi a hovorí:
- Pán doktor, v poslednej dobe zle vidím.
Doktor mu na to odpovedá:
- Dedko, pozrite sa na slnko. Vidíte ho?
- Áno.
- A kam ďalej by ste chceli vidieť?

heha

...je nemožné dotknúť sa jazykom vlastného lakťa?
...keď sa vám silno kýchne, môžete si zlomiť rebrá?
...keď sa pokúšate potlačiť kýchnutie, môžu vám žilky v krku a v hlave prasknúť a môžete zomrieť?
...keď sa pokúsite mať pri kýchaní otvorené oči, môže vám ich vytlačiť z hlavy?
...prasatá sú telesne stavané tak, že nemôžu pozerať smerom na oblohu?
...potkany a kone nie sú schopné pozvracať sa?
...keď máte v ušiach nasadené slúchadlá (napr. z walkmanu), počet baktérií v uchu sa vám zvýši až o 700%?
... že zapalovač bol vynájdený predtým, ako boli vynájdené zápalky?
... že kvákanie kačky nevyvoláva ozvenu a nikto nevie prečo?
... že na svete je 23% škôd na kopírkach spôsobených tým, že ľudia na nich sedia a snažia sa okopírovať vlastné zadky?
... že počas celého života v spánku každý zje priemerne 70 kusov hmyzu a 10 pavúkov? (mmmhh!)
... že moč svetielkuje pod čiernym svetlom?
... že tak ako odtlačky prstov je aj odtlačok jazyka jedinečný u každého človeka?
... že 89% všetkých ľudí, ktorí toto čítajú, sa bude pokúšať olízať si vlastný lakeť?