tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
suhlasim s janosikom, ze ppp vznika skor z toho ako vnimas samu seba. ci si vies povedat, ze si pekna alebo prijmes to co ti niekto iny povedal.
janosik,ano,ale niektore sa k nej dopracovali celkom nevinne aj takto. urcite tam bola porucha vztahu k sebe,a ko pises,lebo sa nedokazali preniest ponad hlupe poznamky inych.
este nemozem naskor
ved ma odbornicku,ale casto ani tym neveria,lebo si myslia,ze im klamu do oci,ze su vychudnute. tak ona sa obracia na mna,lebo vie,ze ja som ju nikdy nevidela,a mysli,ze budem objektivnejsia.je to tazky boj.a vela z nich ho prehra. ja ju stale posielam za psychol.ale to treba tiez vediet napisat tak,aby nemyslela,ze jej vkuse drzim kazen.to jej drzia doma,a ma to opacny efekt.
je to tazke.nevyznam sa v ppp,ale snazim sa motivovat a povzbudit ako viem.nemozem ju nechat v stichu.nedokazem to,aj keby som chcela.
giv mas nejake zaujmy? Nejaku pohobovu aktivitu? A este by som mozno napisal, ze ty asi moc osobne beries tie ich problemy, velmi to prezivas. Porad im, ale neries to zbytocne vo svojej hlave dalej. Najdi si cas na seba, na oddych, na nejaku cinnost, pri ktorej si mozes vycisti hlavu od vsetkych starosti.
myslis ako ze sa jej niekto vysmieva ze ma velku rit a tak zacne chudnut?
podla mna je ppp skor porucha vztahu k sebe a k svojim blizkym
janosik,aj ja si myslim.hlavne,ked to robia vacsinou mile a poslusne dievcata,ktore obrali o sebavedomie rodicia svojim jednanim a obmedzovanim.a oni takto davaju na javo,co citia,ale malokto tomu hlasu rozumie.su aj take,ktore chudnu kvoli chlapcom...to si si niekde cital,ze ich k tomu dozemu ich poznamky,a kedze sa chcu pacit a najst si niekoho,tak zacnu nespravne chudnut,az to nedokazu ovladat a kontrolovat a ppp ovladne ich rozmyslanie.
giv: ta tvoja kamoska by skor mala vyhladat odbornika (co uz asi aj urobila). ty jej s tym nemozes pomoct a navyse robis este aj sebe zle, ze neustala si nejakom zacarovanom kruhu depiek, v ktorych sa mozno tak trochu s tvojimi kamoskami podvedome podporujete.
kerry: nic si nam o sebe nepovedala. skus byt konkretnejsia.
karco,nestretavam sa len s takymi.ale take babky t vycitia,ze clovek prezil nieco podobne a vie robit vsetko,aby sa ten druhy nepotopil viac.a tak si na seba este nakladam.mozno je to tak,ako pises,ale mne samej to pomaha,ked vydim,ze som nieco poradila a im to pomoze.mam zo seba lepsi pocit.tak ale fungujeme vsetci.v lete chodim do zahranicia a tam si nieco zarobim.nevyzije z toho ale prezijem.
no kerry, vyzaluj sa.