tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
asd: ten tvoj nick asd. to je skoro ako lsd. neberes nieco?:) a potom si z toho taka nadrzana:))
giv: napis dovod preco nemas cas sa venovat svojim zaujmom. a tie tvoje vydate kamaratky, urcite si nenajdu cas, pytala si sa ich? a stretavas sa aspon s nimi? stretavas sa vobec s niekym?
No ak su vydate - v prvycho rokoch manzelstva - tak stale len sexuju a ak su vydate uz dlhsie, tak neviem. Asi depkuju, ze nemaju sex uz. No si cely stastny, vsak, ze ma to roz/vz/rusuje?!
janosik,hovorim si,ze aspon nieco maju zle! ;)
asd, nepomyl si to s PP to je panicka porucha...do vecera daleko!
asd, provokujem ta. sa mi paci, ako ta to vzdy rozrusi :))
ppp je porucha prijmu potravy: anorexia, bulimia, a pod.
giv, vydate zeny nemaju na nic cas? to si ho nejak zle zorganizovali
asd: ja som si tiez nebol chvilu isty. ale potom mi dostlo - dlhe vedenie :)).
Poruchy Prijmu Potravy.
Aha. Diky, uz som zas o nieco mudrejsia. Teraz mozem machrovat pred sefikom az do vecera... xi
porucha prijmu potravy :
anorexia, bulimia alebo prejedanie sa.
giv: drzime ti palce.
asd: nie ja tiez depky nemavam. len take normalne. no ale mam za sebou jednu nprijemnu skusenost. tak a od vtedy si uz davam pozor. dobru chut.
Asi budem maximalny debil, ale co je to PPP?
pozname sa z netu, ale prave z toho o ktorom hovoris,karco. ona tu pise dlho,a ja tiez a tak si ma po niekolkych "radach" vybrala. a ja ju.mam ju velmi rada,a neviem jej povedat nie.asi ma berie inak,lebo stale nekritizujem,ale jej aj uznam a potom poradim.by si sa cudoval,ako velmi potrebuju mat niekoho rady a citit,ze aj on ich,napriek tomu,ze maju ppp.
moje mesto ma 10tisic obyvatelov, ale vsetky dobre kamaratky su po okolitych estach a dedinach.tie odtialto su uz vydate a nemaju cas na nic.