Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJ depresivne kocky!!!

asd

No to ti dakujem, ze zas zacinas s tou temou. V poslednom case som dost nadrzana aj bez toho, aby si rozoberal dake stoly a skrine. Jaj, co sa to s tymi mojimi "chutkami" deje.

janosik

asd, dobru chut, nejaky neskory obed. co si testovala skrinu ci stol?
no ja osobne depky nemavam, obcas nejaky zly den, ale inak som v pohode

asd

toto zboznujem, vzdy ked pridem ja, nikto neodpise :( Idem asi plakat pri tej zemlovke a idem mat depku z toho :(((((((((((, xixi

giv

vidis,moja snaha nevysla na zmar.konecne od nej jedna pozitivna sms,a viem,ze do vecera vydrzi.
:DD
tak,a teraz idem volat o tie prace,takze myslite na mna.

asd

Chalani, to aj vy mavate take depky, ako sa tu pise? Tato tema je naramne depresivna a pesimisticka, ze az tomu nerozumiem. Zda sa, ze len ja sa mam z dievcat dobre, ci co. Az na tie obediky :) Inak, janosik, prave sa idem pustit do zemlovky.

karco

giv: akoze nemas cas? musis si najst cas. co ti v tom brani? ked nemozes ist s kamoskami, tak chod sama. v akom meste byvas? ked nechces dat konkretny nazov, tak aspon napis ze ci je to nieco vacsie (nejake krajske mesto alebo aspon okresne) alebo nejaka dedina. a s kamoskami sa aj stretavas, ked su roztrusene kade tade?

karco

takze ty ju poznas z netu alebo tak nejak, ale fyzicky sa s nou nestretavas. tak jej skus poradit, napr. tuto stranku, ved je tu forum, kde sa stretavaju takyto ludia a navzajom si dodavaju silu a povzbudenie. a ta tvoja kamoska bola aj hospitalizovana?
kerry: tak ked budes moct, ked sa na to budes citit, tak dojdi. radi si s tebo pokecame.

giv

karco, mam zaujmy,ale veru na ne nemam cas.a niekedy ani naladu.a kamaratky,co by mali cas ist niekde,napr.plavaren...tak tiez cas nemaju.a tu su velke vzdialenosti.vsetky kamosky su roztrusene kade tade,a cely den by zabili,ak by sme chceli niekam spolu vyrazit.
uz sa to ucim, odosobnit sa od problemov inych :)