NAJ depresivne kocky!!!

janosik

asd, to by mohla byt aj vrazda :)) ved by to nezvladol, s takou mladou a nadrzanou. nehovoriac o skodach na nabytku, aj s obedmi by si sa mohla rozlucit a este by si musela robit nadcasy, aby si si to odrobila :))
karco, ano, mam, ale pls, viac to neriesme.

karco

pekna myslienka:
"Jediný spôsob, ako si zaistiť príjemný život, je zaistiť príjemný život ostatným. Jediný spôsob, ako zaistiť ostatným príjemný život, je správať sa k nim, ako keby sme ich milovali. A jediný spôsob, ako sa k niekomu správať, ako keby sme ho milovali, je naozaj ho milovať."

Jeremy Bentham (1831)

asd

Akurat by ma priucil davat prvu pomoc, lebo keby som sa pred nim vyzliekla, tak by dostla infarkt, ze vidi nahu babu. Ale to by nesmel tak smrdiet,aby som sa pred nim vyzliekla.

karco

janosik: ty s tym mas nejaku skusenost.:)
giv: ty si uz odisla?
asd: na teda, ved ten dedko ta mohol niecomu priucit.:)) teda ak by to vo svojom veku este zvladol.

asd

Nevydrzali by akurat ak by som po nich skakala 4 hodiny. Som tu sama. Ci co som mala znasilnit klienta, co tu bol - daky dedko. xixixixi, to by bolo, keby som znasilnila deduska dakeho sedemdesiatnika alebo kolkatnika. Fuj, asd, ty si nechutna.

janosik

asd, jasne ze som stastny, ked ti mozem urobit radost.
inak z lsd clovek moc nadrzany nie je.
a s tymi vydatymi to bolo dobre :))