NAJ depresivne kocky!!!

giv

a tie pohybove zaujmy,fakt,keby som mala s kym,tak plavam,beham,cyklistika,gymnastika...ja som cely pohybovy a hypermobilny clovek,ale samej sa mi fakt nechce.uz skoncili tie casy,ked ma to bavilo aj samu.
pa pa

giv

karco,to som pisala uz minule. som pod niecim zaregistrovana :D a pisem tu raz za cas uz min.rok.
Maj sa pekne,a diky za vsetko.

karco

giv: takze, ak som to spravne pochopil, ty tu vystupujes aj pod inym nickom, ze? no tak kasli na to. proste najdi si na tie svoje zaluby cas, nech su aj nemravne:)). hlavne ze ta to bavi, teda malo by ta. dufam, ze medzi tvoje zaluby patria aj nejake pohybove aktivity. ja budem musiet odist, vecer alebo zajtra mozme pokecat ak sa ti bude chciet.
tak sa tu majte, neprehanajte to s depkami, a ked sa vratim tak dufam, ze aj stoly a skrine budu este cele.:))

giv

tu ti to nemozem napisat, karco. nie ze by boli nemravne :) ale nemozem.kvoli anonimite. totizto,uz ma par ludi pozna dost dobre,a nechcem,aby ma poznali aj takuto depkacku.

asd

Za chvilku ma prist klientka - zeby som ju znasilnila,xixi. Ale nie. Hej giv, uz konecne napis o tych tvojich zalubach.