tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
a nemravny janosik je uplne najprijemnejsi :)
a tie pohybove zaujmy,fakt,keby som mala s kym,tak plavam,beham,cyklistika,gymnastika...ja som cely pohybovy a hypermobilny clovek,ale samej sa mi fakt nechce.uz skoncili tie casy,ked ma to bavilo aj samu.
pa pa
giv je tu viackrat, ako skoro kazdy :))
inac, nemravne zaluby su jedni z tych najprijemnejsich :))
karco,to som pisala uz minule. som pod niecim zaregistrovana :D a pisem tu raz za cas uz min.rok.
Maj sa pekne,a diky za vsetko.
ha ha haaaaaaaa. karco srsi humorom
giv: takze, ak som to spravne pochopil, ty tu vystupujes aj pod inym nickom, ze? no tak kasli na to. proste najdi si na tie svoje zaluby cas, nech su aj nemravne:)). hlavne ze ta to bavi, teda malo by ta. dufam, ze medzi tvoje zaluby patria aj nejake pohybove aktivity. ja budem musiet odist, vecer alebo zajtra mozme pokecat ak sa ti bude chciet.
tak sa tu majte, neprehanajte to s depkami, a ked sa vratim tak dufam, ze aj stoly a skrine budu este cele.:))
tu ti to nemozem napisat, karco. nie ze by boli nemravne :) ale nemozem.kvoli anonimite. totizto,uz ma par ludi pozna dost dobre,a nechcem,aby ma poznali aj takuto depkacku.
giv: v radiu bud zaspali alebo su o 4 hodiny mladsi.
Za chvilku ma prist klientka - zeby som ju znasilnila,xixi. Ale nie. Hej giv, uz konecne napis o tych tvojich zalubach.
giv: a co tvoj volny cas, zaluby? este si mi neodpovedala, preco nemas cas.