NAJ depresivne kocky!!!

janosik

stefii, a preco si taka? co ti je? si OK?
:))))
ludia sa radi staraju do zivota druhych, treba to vediet vyuzit, ale nenechat sa obmedzovat

steffi

brunca len tolko ti poviem nepocuvaj nikoho alebo ked ano tak jednym uchom dnu a druhym von a kjed sa neda tak im povedz na rovinu ze ked budes potrebovat radu tak si ju vypytas, inac ja tiez nemam rada ked sa ma niekto vypytuje a preco si taka a co ti je atd.

brunca

no nehovorila som o vas,skor o tych realnych ludoch co su okolo mna,ti sa mi stale snazia natlct svoju predstavu do hlavy,chcu mi nadiktovat moj zivot a to neznasam. neznasam ked ma ktosi obmedzuje a snazi sa ma zmenit, vtedy utekam.
takze sukromnej...hmmm...teraz budem premyslat co to tak asi moze byt,cosi ma aj napada ale to asi nebude ono :-) v tvojom pripade,to neni mozne :-)

janosik

brunca, tak to chapem, tu sme ti tolko rad davali, ze ti to muselo dobre liezt na nervy.
moje problemy su sukromnej povahy, ale nie je to nic extra vazne

brunca

steffi zlata praca ma absolutne netrapi,mozno som rada,uz dlho som mala pocit ze to neni ono,len som tam cucala z pohodlnosti,takze mi to pomohlo rozhodnut sa. a u nas v praci je to minutu tak o minutu zas totalne inak,je to dost na psychiku,lebo absolutne nevies na com si.

brunca

janosik to neni prehodnocovacie obdobie,mavam sem tam taketo obdobia,ked mi ludia zacnu liezt na nervy a ja ujdem pred vsetkym a vsetkymi,proste niekedy mam pocit, ze musim vypnut,ist daleko od ludi, lebo sa z nich zcvoknem. kazdy odo mna cosi chce,potrebuje, kazdy mi dava super rady ako mam zit,toto mi zacalo liezt na nervy, sakra ved je to moj zivot a ja si ho budem zit ako ja chcem!!!
ty ze nie si taky otvoreny ako ja? mozno nie v niektorych veciach, napis prosim len ci je to pracovne alebo sukromne a ci je to velmi zle.ak chces.

steffi

brunca sorry zabuidla som na to ale ty si sikulka urcite si najdes nieco este lepsie a kazdy den nieco pekne konci a nieco pekne zacina drzom prsty nech ti to vyjde

janosik

brunca, vazim si to a nerobil som si z teba srandu.
takze mas take prehodnocovacie obdobie, co? to sa niekedy zide
mne nieco nevyslo, ale nechcem to rozoberat takto verejne, ja nie som taky otvoreny ako ty