tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
karco,ak je clovek spokojny sam so sebou,v sebe...je to taky pohlad a pocit akoby z nadhladu na vsetky "hodnoty" tejto doby,tak je mu jedno,co si o nom ludia myslia,ci je pre inych coolovy...atd.
niekedy zijem tak,akoby sa ma ziadne bezhodnotne hodnoty dnesnej doby a cela hektickost vobec netykala.som spokojna sama so sebou a iba sa pousmejem nad rychlostou,akou ziju vsetci okolo mna,a nad ich kamennymi tvarami,s akymi tu existuju. ale najhorsie je,ze v mnohom nas ta doba ovplyvnuje a my sa jej nemozeme vo vsetkom vyhnut.
a ta dokonalost,o ktorej pises,to je pravda a vskutocnosti loz. dokonalost vo vnutorej krase,tam je skutocna hodnota,ale vsetci sa tvaria,ze prave to vnutro ich na nas najmenej zaujima a sustreduju sa na vonkajsok, na to,ako vysoko uz sme,co sme dosiahli v materialne.... :(
este raz a dufam ze to pochopia uz vsetci brunca,danny a kamoska nie su jedna osoba nie je to mozne neviem preco by si niekto vymyslal takuto vec je normalne ze sa brunca obklopovala ludmi s rovnakymi nazormi
pre giv mala iskierka nadeje volala mi kamoska s ktorou sa pri nej striedame ze sa na chvilocku prebrala tak dufam ze to bude v poriadku
myslim, ze je to vsetko touto hektickou dobou. kazdy chce byt dokonaly - mat dokonalu pracu, dokonaly plat, dokonaleho partnera, dokonalu rodinu, dokonaly vzhlad,....no mohol by som pokracovat do nekonecna. a ked niekto nie je v niecom dokonaly tak sa citi blbo a ludia naokolo ho chcu este viac potopit pre jeho nedokonalost. ale ved nikto nie je dokonaly. a ked tak vyzera, tak to len preto ze sa tak tvari, aby zakryl to, ze je uplne obycajny tak ako my vseci. ano, je taka sprosta doba. ale ja to uz neriesim, je to zbytocne. proste treba to do istej miery prijat a zariadit sa tak aby clovek nieco z tohto zivota mal.
chcela som napisat "Vesela brunca" nie vedela
vidis,karco,a takto to chodi...oblubis si milych a citlivych ludi,a prezivas s nimi ich stastie aj smutok...a potom,ze sa nemam s takymi obklopovat,lebo mi to neprospieva :)))
aj vedela brunca moze mat problemy,a ja predsa nemozem vypnut net a tvarit sa,ze sa ma to netyka,a pripojit sa az ked si vsimnem,ze je uz OK.
a moja kamaratka s ppp ide tiez dole vodou! neviem,ci to ide vzduchom,ze su vsetci tak psychicky slaby zvladat v pohode stresy a sklamania. fakt to nie je normalna doba,aby take mlade dievcata boli na tom horsie a mali vacsiu beznadej ako stari ludia!
tiez neznasam tuto dobu,kvoli tomu napatiu a uzkosti,ktoru prinasa.
giv: to je dobra poznamka, ze keby sa aj pod tymi troma menami skryva jedna osoba tak to neni celkom ok......clovek, ktoremu je takto blbo sa tazko da do poriadku sam. k tomu ho musia dokopat druhy ludia. a isto potrebuje pomoc odbornika.
keby aj bola,tak ma asi aj tak problemy,lebo vyrovnany clovek to nezvykne robit.to znamena,ze jej aj tak prajem sa dostat z tej krizy a dat sa do poradku.
karco,ved to,v zlej,zdanlivo neriesitelnej situacii moze clovek urobit zavery a rozhodnutia,ktore by inak nikdy neurobil.som za to,ze naskor sa treba dat do poriadku,vyhladat pomoc,a potom sa rozhodovat co dalej.ked sa nebude pozerat na veci cez cierne okulare.
čo sa tu tak obvinujete,všetko som prečítala,a brunca,kamoška a dany je ten istý človek
clovek si siahne na zivot len vtedy ked to uz definitivne vzdal a nevidi vyhcodisko zo svojej situacie. takze ak to takto videla.....Vzdat sa pre mna znamena dobrovolne sa pripravit o moznost byt niekedy stastny. aj ked vzdat sa moze byt pre niekoho jedine riesenie situacie. ak je na tom fakt dost blbo, bude potrebovat pomoc ludi, ktori su jej najblizsi.
karco,suhlasim s tebou.tiez som tu ten dnik nebola a boli ma,ak sa s nou nieco stalo.