tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ved to je to,neda sa ujst! ak tu chceme existovat,tak sa musime v niecom prisposobit.ale dôlezite je nezabudnut,ze skutocna hodnota cloveka sa meria inym,nie financiami,postavenim,fyzickou krasou. clovek moze mat v tomto ohlade vsetko,napriek tomu mozno v zivote nikomu nepomohol,nepovzbudil,a nik za nim nebude plakat.a "obycajny", nenapadny clovek moze robit pre inych v zivote doslova "zazraky" a stat tak "vyssie" ako ktokolvek iny popularny, bohaty,ci medialne znami.
prestan. to je nemozne. ani by ma nechcela.:)) a ved sa ani nepozname. skusaj dalej, kup jej kvety, pozvi ju niekam, je vela moznosti ako je povedat, ze ju mas rad a to dokonca aj bez slov.
povedal som jej to uz dvakrat ale nikdy mi neverila depkacka riadna nechcem sa tesit predcasne este sa moze stat hocico dufam ze sa z toho dostane celkom
vy dvaja ste skutocne velmi fajn ludia dajte sa s giv dokopy zivot je kratky ako vidite
no to bude dlha cesta. ak ma byt z kamaratstva laska. a preco si jej to nepovedal skor? uz mohlo byt vsetko inak."zvlastne ze si clovek uvedomi co ma na dosah az ked to skoro strati" - presne ako hovoris. tak bojuj aby si to nikdy nestratil.
giv: jasne, ak je clovek spokojny sam so sebou. ale nemozes pred touto dobou ujst. aj preto sa mnoho ludi prisposobi. inak aj materialne hodnoty si dolezite - bez penazi to proste nejde. ale je kopec veci, ktore su dolezitejsie. a vnutorna krasa je fakt dost dolezita. problem je len v tom, ze je tazsie zistit ci je clovek mily, citlivy lebo to neni na nom vidiet.
vsak ja viem karco ze to na nu nemozem hned vybalit asi mi aj tak neuveri ako ju poznam bude si mysliet ze je to len lutost takze ma caka tazka cesta
zvlastne ze si clovek uvedomi co ma na dosah az ked to skoro strati poznam ju dokonale uz pat rokov je to vazne uzasne dievca neskutocna
a iba vtedy, ak ju skutocne lubis,a myslis to vazne,lebo dalsie sklamania uz sklamane dievcata veeelmi ubijaju a uberaju z chuti do zivota.
danny: ak ju lubis tak jej to povedz, moze jej to velmi pomoct, ale opatrne.
urobim to a konecne jej poviem co k nej naozaj citim uz mi viac neujde
danny,tak to je potesujuca sprava,dakujeme za nu!
moc pozdravujeme,a urcite ju za nas velmi objim!!!