NAJ depresivne kocky!!!

*danny*

ze sem vacsina ludi plesne kadejaku kravinu a malokto pri tom premysla-lenze niekedy take veci dokazu ublizit a velmi.neurobila to koli vam.uz dalej nevedela ako stale zazivala to iste a same katastrofi ty to vies slusny muz vela mi o tebe hovorila vazila si tvoj nazor a zalezalo jej na nom ale nemilovala ta to viem urcite poznam ju velmi dobre ak som drsny ospravedlnujem sa ale ma to velmi zasiahlo

slusny_muz

Nerozumel som tej poslednej vete..."koncim ako som si myslel a vzdy jej hovoril svoj nazor na ludi tu." Mozes to prosim trochu rozvit...

*danny*

ada99 tak to sa ti vazne moze len zdat brunca uz tazko cosi napise, alebo povie.kamosku poznam.
koncim ako som si myslel a vzdy jej hovoril svoj nazor na ludi tu.

ada99

No neviem nejak sa mi to cele nevidi....brunca,danny ,kamoska....niekedy mi to pripada ako jedna osoba....ale mozno sa mi to len zda....

slusny_muz

To si ani nemyslim, ale myslim, ze Ty teraz nevies o com hovoris. Ale to je jedno, s Tebou viest debatu nema zmysel, lebo len urazas..
A nerobim z nej chuderku....

*danny*

ty z nej teraz nerob chuderku co sa do teba sialene zamilovala uz si prestan namyslat!!! a domyslat. si myslis ze si jedinecny.nikdy k tebe nic necitila.

slusny_muz

Ak je bezcitnost to ze som jej neopetoval city, tak potom mas pravdu. Ale myslim, ze som jej jasne naznacil kde su hranice....