tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
to chuda lezi v nemocnici v bezvedomi takze neviem ako by to tu mohla pisat.tak sa spamatajte vy vsetci mudry ktori ste si vsimli ze to pise jedna osoba. co chces vidiet fotku aby si sa o tom presvedcila? ty dalsia mudra!!!
z toho vysmechu som obvinil len jedneho muza on vie koho myslim.
danny, ja som jednym z tych ludi, ktorych si obvinil, ze si z brunce robili posmech.
dost sa ma to dotklo, pretoze som sa snazil brunci pomoct, poradit, niekedy mozno rozveselit. nikdy som sa jej nevysmieval. a casto som na nu myslel.
takze tvoje obvinenie je imho neodovodnene. Aj by som bol nasraty, ale je mi jasne, ze to cele v tebe vyvolal smutok a strach o nu.
takze to neberem az tak vazne, ale doporucujem ti, aby tvoje vyjadrenia boli nabuduce lepsie sformulovane.
som velmi smutny z toho, ze to brunca nejak nezvlada, a drzim jej palce, aby sa z toho dostala.
budem na nu mysliet
CHCEM SEX!
caves zatial :)
tak caves zatial.:)
danny: jasne len chod. pozdrav ju a daj vedet.
karco,aby si sa nezlakol,ze sa na teba nalepim,tak prcham aj ja! aj tak musim,dostala som sms,ze ma potrebuje kamaratka na pokec,tak idem.
dobre sa tu maj,a pekny vecer zelam.
danny, dakujem pekne za typ ako stravit dnesny vecer :D
pozdravuj bruncu.
no tak ja telesnu kamaratku zatial nemam, tak preto som sa radsej spytal, ci je to to co som si myslel. no ale tak, ked ste si obcas takto pomohli, tak to by ste si mohli rozumet. uz len aby vam to vyslo. tak daj vedet ako sa to dalej vyvija s nou a s vami.