NAJ depresivne kocky!!!

giv

a z kamaratstva laska, to je fakt idealne,danny. mal by si to skusit, ak to myslis uprimne a vazne. a bruncu urcite poznas dostatocne dobre na to,aby si vedel,ze jej nechces ublizit. tak nieco vymysli,bud jej poruke a ona spozna hodnotu praveho priatela,ktory podrzi,je blizko aj v tazkych chvilach, a mysli viac na druheho ako na seba.

*danny*

no ja si myslim ze si hovorime vsetko ale zrejme nie lebo o tomto som sa dozvedel nahodou co sa jej stalo
hovorila mi ze sem chodi pisat o tebe giv a o slusnom muzovi ale k nemu sa uz vyjadrovat nechcem
karco ty nevies co su telesny kamarati? no obcas sme si pomohli lepsie ako to ma robit s niekym cudzim

karco

pockaj tak ja si myslim, ze kamaratstvo je idelne na to aby z toho vznikla laska. ved co je to laska? velmi velmi dobre priatelstvo/kamaratsvo. aj ja ta mam rad giv.:);)

karco

neviem co si mam predstavit pod tym telesny kamarati. ale ako som napisal je kopec sposobov ako jej mozes povedat, ze ju lubis. staci len porozmyslat, ved je poznas uz dost dlho tak ta nieco musi napadnut.

giv

danny :DDDDDD
samozrejme,ze je to nemozne. ak sa mame radi,tak ako kamarati, karco to dobre napisal,nepozname sa, ani sa nespozname,lebo ja tu nepisem,aby som si niekoho nasla.najdem si ale takeho ziveho,nie imaginárneho :DDD
ale karco, mám ta ako kamarata moc rada.
;)

*danny*

no mi sme taky kamarati aj telesny tak asi preto mi to nikdy neverila ked jej poslem kvety je jej to podozrive dlho som bol mimo sr a ked som sa vratil mala uz toho paka