tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
som sice sklamana,a na moje vztahy v buducnosti sa pozeram mozno negativne,ale uvedomujem si hodnotu zivota a jeho krehkost a zaroven jedinecnost.ta myslienka siahnut si na zivot je mi cudzia.
ale brunce zelam to najlepsie a urcite sa za nu budem modlit!
ja som si s nou dlho nepisal, ale drzim je palce, nech to nevzdava, je este mlada, vsetko ma pred sebou. to, ze sa jej doteraz nedarilo neznamena, ze sa jej nebude darit dokonca zivota. je tu zopar ludi, ktori by boli radi keby sa tu znovu ukazala, snad ju tu este niekedy uvidime.
odkazem giv ak sa bude este dat
nemylila sa v tebe
a nikdy neurob to co ona
ak sa vies modlit tak sa modli
danny,tak jej urcite odkaz,ze na nu myslim,a nechcem tu byt sama,tak nech sa posnazi,ze mame svoje miesto a sme tu jedna pre druhu!
odkaz jej vsetko,co som jej napisala,a ze ju mam velmi rada a verim,ze sa vyzdravie,a tesim sa na to!
giv ona si v piatok ublizila nic viac nenapisem.
som pri nej ked sa da,ale nevyzera to dobre nechce bojovat.vsetci sme sa na nu vykaslali a teraz sme vsetci pri nej.ale ona vzdy musela nechat nejaky odkaz aj toto je odkaz pre nas vsetci dufame ze nie posledny a ze sa z toho dostane
mala ta velmi rada stale ta spominala a urcite by nechcela aby si sa z niecoho obvinovala
pomahaj dalej aj za nu
danny, pochopila som iba, ze sa vzdava a mame jej drzat palce. ale neviem co je s nou.ci tu nechce pisat,lebo sme jej ublizili,alebo by aj napisala, ale nemoze.
????
mam ju rada ako vlastnu sestru, preto sa o nu bojim, ked takto pises.prezili sme velmi podobny zivot aj sklamania,dokonca mi hovorila,ze som na tom horsie ako ona.tak velmi potrebujem vediet,ze je v poriadku!
ak s nou budes,tak ju odo mna pozdrav a ze na nu stale myslim,a velmi si prajem,aby bola ok.ze viem,ako je to bolave a tazke,ako lahko sa clovek vzdava,ked nema pre koho zit,ale ze zaklad je nevzdat sa.ze ja sa drzim nad vodou a ide to,zvlast s takymi empatickymi priatelmi,ako bola ona.tak jej posielam jedno velke objatie, a tesim sa,ked sa mi ozve.
prevelmi ju pozdravujem,a ak nemoze pisat,tak nech po tebe nieco odkaze.
giv je mi to luto...
precitaj si nazor kamoska na druhej strane zo vcera.je to pravda.
neviem, v com je problem,ani co sa stalo. ani o com hovoria ludia,ktori bruncu osobne poznaju. dufam, ze je v poriadku,a rada by som,aby sa ozvala aspon vetickou,ak by mohla. urcite vedela,ze ju mame radi a viem,ze jej neublizovali ziadne nase nazory,ale skor ten muz,ktory ju skaredo obabral.
brunca, moja zlata, ak budes moct,tak napis,potesis ma veeelmi.
No aj ja dnes si idem robit rybky...
zelam peknz deň slusny muz ...idem radsej varit...co uz s tym mojim IQ ...chi,chi