tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
No Brunca ziadneho Dannyho ani kamosku nepozna a bola prec cez vikend. Tak neviem komu o co islo.....
slusny muz, ako to teda je? skus to nejak vysvetlit
Vazeny odkaz pre vsetkych a pre kamosku a danny: Dakujeme za pekne divadielko, uz viem odkial fuka vietor.....
Brunca je uplne v pohode....
:)))
Tak ono je uz teraz jedno, hlavne je aby sa uzdravila a bola stastna a dufam ze danny sa o nu postara a bud vzdy stat pri nej...
slusny muz,ja si tiez myslim,ze brunca by nic zle a take hnusne o tebe nepovedala.vsak som citala vsetky prispevky a viem,ako ta brala a ze ta mala rada ako kamarata.nemala dovod sa na teba hnevat.nevidim ziadny dôvod za co ta obvinit.urcite je to nedorozumenie.mozno sa niekto citi ohrozeny,ak ked ste si aj spolu mailovali.tak snad je vidiet,ze nie je dôvod.a za to,ze si mal mozno iny pohlad na niektore veci,a radil si podla vlastneho nazoru,tak to tiez nie je problem.vsak od toho sme tu.niekedy moze pomoct pozriet sa na veci a problemy aj cez ine oci.mozno prave tym smerom je riesenie.
pozdravujem bruncu!
Vies, neviem pochopit jedno, vobec nevies co sme si pisali v mailoch, ktorych bolo pomerne dost. A hovoris o mne ze sa z nej smejem, ze som bezcitny zmrd. Myslim, ze Ty nemas pravo mna posudzovat, nepoznasam ma...Brunca vie ze som sa jej snazil vzdy ukazat cestu a dodoat je odvahy v dalsom boji so zivotom. Tak nabuduce radsej nekidaj spinu ked vies o tom prd.
mozes mi laskavo vysvetlit ako si k takemuto mudremu rozhodnutiu dospela?mozes mi vysvetlit preco by si toto niekto vymyslal?ved by si celkom odrezala cestu sem!!! o to sa snazim ja a kamoska! to ze maju jej kamarati rovnake nazory neznamena ze je to ta ista osoba. ty ju poznas?nepoznas tak sa k nej nevyjadruj ty....
zabudol som dodat aby sa k brunci laskavo nevyjadrovali ludia ktori o nej hovno vedia a nespinili jej meno! dakujem