tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
hraju moju piesen Desmod- Zhori vsetko co ma...venujem ju vsetkym svojim priatelom,skutocnym aj tym imaginarnym, aj svojim nepriatelom a hlavne dannymu ci ako sa vola :-) odkaz pre vas vsetkych- som spat,som v poriadku- zla zelina nevyhynie !!!! :-)))
tomu nerozumiem,preco by ta malo hryzt svedomie?
ved jasne janosik-vzdy som pisala pravdu a otvorene svoje nazory na cokolvek pod svojim nickom podotykam nerobilo mi to problem, takze ma tu ludia celkom dobre poznali a par aj velmi velmi dobre. no rada by som mala telesneho priatela :-) len keby to svedomie tak nehryzlo! sakra
brunca, ludska hlupost nas vsetkych vytaca.
ale inak to s tym telesnym kamaratstvom sa mi tiez moc nezdalo
este jeden maly dodatok-nikdy som nemala ziadneho "telesneho" kamarata- slusny muz vie aky mam nazor na sex.
joj janosik tak to ti zavidim ja na takych 80% 10% sa uz dobija to bolo sposobene tymto magorom - ale mna takato ludska hlupost nevytaca, aj ked toto bolo silne kafe. no a tych 10% tych by spravil daky chlap,aj ked na veeelmi dlhy cas na ziadneho ani nesiahnem! si uz dam pokoj,ved pozri co z toho vznika :-)
brunca, tak to som rad, ze som ti trochu pomohol :))
ja sa mam uplne super (takych 95%)
NO TAK TO SA NEOPOVAZ SLUSNY MUZ !!! docielil by presne to co chcel ! a co by sme tu bez teba robili? vies ako by nam bolo smutno, myslim ze mozem v tomto hovorit za vacsinu ludi.
nechod prec, si dolezity
to je fakt janosik, ktovie ci to nebude daky jeho ctitel :-) bez urazky slusny muz.ako sa mas janosik? si mily ze si na mna myslel atd. vies ze mi aj slzicky vyhrkli ked som to citala- myslim od giv,karca a teba?
Myslim, ze nastal cas sa trochu ztiahnut z fora...lebo casto krat to uz nieje o radach ale o osobnomo obvinovany a zbytocnom trapeni sa o druhych ludi....