NAJ depresivne kocky!!!

janosik

no tak dik, ked sa vam to nepaci, nemusime pokracovat :(
za chvilu idem off, dnes ma caka super vecer, najprv zubarka a potom matematicka logika a dokazy.
tesim sa nesmierne :(

karco

chcelo by to nieco na sposob nejakeho napoja, napriklad MocoCola. ked ju milujes nie je co riesit. ale to by sme asi dostali pokutu, ze sme to uradli konkurencnej kofole.

giv

u vas rastu teraz bedle??? fuuha,to sa mate!ja mam huby tiez rada!
pravda je,ze lepsi humor s tym pravym muzkom,ako tento urino humor.ale co uz,aspon sa pracovne naladim :)))

brunca

vcera v noci som si to s udivom zdesenim a nakoniec smiechom vsetko citala-teraz nemyslim to tvoje giv.giv ja uz na lasku z vysoka kaslem.aj tak ma nik nedokaze milovat,tak si zivot uzivam.
giv ja uz neviem kto to bol a uz to ani nemienim riesit.nebudem sa rozculovat! vies ako by zosaleli ludia co ma maju radi keby to citali a nevedeli co je so mnou. chrapunstvo-to sa inak nazvat ani neda. hej isty muzi nedokazu prehryzt odmietnutie....

giv

janosik,ja mam skolu CR,tak by som mohla organizovat zajazdy...nieco na sposob ako za liecivymi pramenmi :DD
a potom este dodavat do MO sietí a je to fakt fajn biznis!
len tie reklamne slogany....hmmmmm

brunca

no zeby sme zacali spolocne podnikat?:-)
takze giv ty takyto humusacky humor? dobre vediet.
sestra sla na bedle,mnam uz sa tesim na cibulke s vegetou...
som od stvrtka poriadne nejedla janosik uz vie preco :-)

giv

brunca a citala si si vtedy daavno,ked si tu uz nebola :) ako pokracuje moja kamaratka s tym svojim najskor kamaratom? a este...ten tlk M sa stale o nieco pokusa? teda okrem toho vypisovania,ak to tu pisal on.
mam nejasno...bol to mino alebo ten M?

janosik

vidim, ze existuje silny potencionalny trh :))
uz len dobra reklamna kampan (ako vidim, o napady by nebola nudza) a idem na to.
ide vlastne o to, ako urobit urinoterapiu zaujimavejsiu a prijemnejsiu
predstavte si tie slogany