tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no tak dik, ked sa vam to nepaci, nemusime pokracovat :(
za chvilu idem off, dnes ma caka super vecer, najprv zubarka a potom matematicka logika a dokazy.
tesim sa nesmierne :(
a to co mas pracovne - s urinou???
chcelo by to nieco na sposob nejakeho napoja, napriklad MocoCola. ked ju milujes nie je co riesit. ale to by sme asi dostali pokutu, ze sme to uradli konkurencnej kofole.
u vas rastu teraz bedle??? fuuha,to sa mate!ja mam huby tiez rada!
pravda je,ze lepsi humor s tym pravym muzkom,ako tento urino humor.ale co uz,aspon sa pracovne naladim :)))
vcera v noci som si to s udivom zdesenim a nakoniec smiechom vsetko citala-teraz nemyslim to tvoje giv.giv ja uz na lasku z vysoka kaslem.aj tak ma nik nedokaze milovat,tak si zivot uzivam.
giv ja uz neviem kto to bol a uz to ani nemienim riesit.nebudem sa rozculovat! vies ako by zosaleli ludia co ma maju radi keby to citali a nevedeli co je so mnou. chrapunstvo-to sa inak nazvat ani neda. hej isty muzi nedokazu prehryzt odmietnutie....
janosik,ja mam skolu CR,tak by som mohla organizovat zajazdy...nieco na sposob ako za liecivymi pramenmi :DD
a potom este dodavat do MO sietí a je to fakt fajn biznis!
len tie reklamne slogany....hmmmmm
no zeby sme zacali spolocne podnikat?:-)
takze giv ty takyto humusacky humor? dobre vediet.
sestra sla na bedle,mnam uz sa tesim na cibulke s vegetou...
som od stvrtka poriadne nejedla janosik uz vie preco :-)
brunca a citala si si vtedy daavno,ked si tu uz nebola :) ako pokracuje moja kamaratka s tym svojim najskor kamaratom? a este...ten tlk M sa stale o nieco pokusa? teda okrem toho vypisovania,ak to tu pisal on.
mam nejasno...bol to mino alebo ten M?
vidim, ze existuje silny potencionalny trh :))
uz len dobra reklamna kampan (ako vidim, o napady by nebola nudza) a idem na to.
ide vlastne o to, ako urobit urinoterapiu zaujimavejsiu a prijemnejsiu
predstavte si tie slogany
tak pozerat sa na to urcite da.:) ved to je samozrejme.