tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv: potom ked prides tak napisem. tak to bude lepsie ako keby si sa mala hrabat v tomto aj tak uz dlhom vlakne. len janosik uz asi odisiel a neporadi mi. no sak ho tu snad zajtra stretnem.
asd: to akoze budem kockac, hej? :)) to ti dlho trvalo kym si to docitala. lebo teraz isli vsetci prec.
to vidim,ale nevedela som preco? nieco potrebujes dostudovat do prace? alebo chces zacat studovat vyssie? napis,ak chces,ja si potom precitam.
pa
tak ked chces daco z gympla, tak si sprav kocku z papiera, nastokni si ju na hlavu a budes ako gymnazista vsetko vediet :)
no lebo ja studujem, teda tvarim sa tak :) a potrebujem vedomosti z matematiky na urovni gymnazialneho uciva.
samozrejme vsetci odisli, ked som si to cele docitala. Tak caute, ale ja idem este daco napisat. No tak brunca, toto citanie bolo pre mna riadny sok /mam na mysli tu cast, ze si si daco urobila; ta o tvojich chutkach ma pobavila - nie si v tom sama, ja som od vcerajsieho titanicu nadrzana ako sprosta :-)/. No a aby si vedela, tak ja som kvoli tebe plakala - od pondelka minuleho tyzdna som bola kvoli tebe velmi smutna a cely tyzden to pretrvavalo a aj som si teda poplakala, ako som hovorila. A modlim sa za teba kazdy den. A fakt som bola v totalnom soku, ked som si citala, ze si si daco spravila - ale neplakala som, bola som fakt vo velkom soku - ale to som uz pisala. No. Urcite tu mam kopec chyb, ale co uz. Caute.
karco,co mas v plane? preco si to chces prestudovat?
no mna by zaujimala v podstate cela gymnazialna matematika. tak by som chcel nejaku literaturu, v ktorej by to bolo cele nejak zhrnute. proste tak aby som tomu pochopil, ale aby toho zaroven nebolo moc vela.
tak sa majte.
karco, literatury je kopec, to musis povedat presnejsie
doucovat sexi gymnazistku by som teda nemohol, to by som nevedel ani aky je rozdiel medzi kockou a gulou, nieto este medzi co ja viem exponencialnou a kvadratickou funkciou.