tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
janosik nechapem to tvoje hmm neviem.
karco-no tak len nech ten chudak caka dalej,vies co mam z jeho cakania?
karco tomu z temy podviedol-nechcem o tom viac pisat ani sa k tomu vyjadrovat-nie koli tebe,prepac
maximalne od veci, ale ja som este v robote a strasne sa mi nechce tu bit :(
brunca: komu si zaniesla kvety?
janosik: co znamena drahe? no nevadi keby aj boli drahe, tak ak si spomenies na autora alebo aspon nazov titulu tak to sem hod. ale dik aj tak.
brunca a giv: nevzdavat sa, tam vonku niekde je nejaky chalanisko co caka prave na take kocky ako ste vy.:)
hm, no neviem
janosik ale krasna bestia a myslene v tom mojom oblubenom vyzname:-) neviem ako si to pochopil ty
boze vy idete za mnou ako...:-) ale nie som rada ze tu nie som sama. srdce z kamena-zlatko to vypestuju v tebe druhy...je to najlepsie riesenie aspon pre mna momentalne.vies co je smiesne giv- muzi sa cuduju preco sme take potvory,preco sa s nimi len hrame, preco ich vyuzivame...to z nas urobia oni-a robime len to co robia aj oni.tak o co ide????
karco, su dobre knihy, na to co chces, ale su drahe. len si neviem teraz spomenut autora, je to nejaky cech.
brunca, takze ty si bestia? no dobre vediet
brunca si tu?
brunca moja, vsak ja viem,co tym myslis. mne uz jeden snazivy typek tiez povedal, ze:"si potvora. ale krasna potvora. preto ta chcem." bléééé :)
ale ja este verim...niekedy.ked nemam depku tak verim a dufam. a ubizovat si budes tak si tak.len srdce s kamena je silne,aby necitilo bolest.a to sa mi nedari vypestovat si...zatial.
este cosi pre giv- nechcem a ani sa nebudem vyjadrovat k tej tvojej kamoske z jednoducheho dovodu giv- ja tomu uz neverim a vazne na lasku kaslem. co sa mam vecne niekde o nu prosit-na to som az prilis hrda!!!takze giv v skratke stala sa zo mna opat ta krasna bestia bez srdca ako predtym,ale ak som si naivne myslela ze mi to nebude ublizovat a bude mi lepsie tak som sa hlboko mylila! prave naopak- a to som myslela tym ublizenim si.
pre asd- sorry to nebolo koli tebe ten odchod odtialto. mrzi ma ze si bola v soku,mne je to luto koli vam nie koli sebe co tu ten magor popisal-lebo mne je to v podstate jedno-nad takouto hlupostou sa neoplati ani zamysliet.ale si zlata ze si si aj poplakala.vaz si svoju lasku asd-velmi si ju vaz a straz,staraj sa o nu denne-nikdy nezabudaj povedat slovko milujem ta.aj by som ti zavidela ale mne uz srdce zamrzlo,tak ti to aspon zelam.no Titanic nepozeram lebo mi bolestne kohosi pripomina.sranda aj zaver sa stal skutocnostou v mojom zivote.vcera som mu zaniesla kvety a aj si poplakala,ked ma nik nevidel ale tato kapitola mojho zivota sa bolestne a bez vysvetlenia uzavrela a clovek musi ist dalej-aj ked v mojom pripade je to len take bolestne tulanie zivotom bez ciela a spravneho smeru. nevadi...zivot sme dostali darom a musime sa ho pokusit zit aj ked to nie je jednoduche.