tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
pa deti moje uz musim ist,bolo mi s vami prijemne nebojte sa urcite si nic koli tomu neurobim :-) vecer sa vratim ak bude mat este niekto zaujem. dufam ze hej!!!
brunca,pomaly sa stahujem na mail.popiste tu pekne,mozte aj na svoju oblubenu temu,ked idem off :))
dufam sa nehnevate,ze som vam skazila zabavu.
janosik, karco ahooojte.karco trochu viac, lebo je nezadany :)))
a brunca najviac,lebo ma za sebou tazky vikend :)))
ked soferujem, tak cyklistov "milujem" aj ja. no ale ked som cyklistom ja tak je to opacne.
ja viem janosik preco sa ti do toho nechce- keby to bola nejaka sexi gymnazistka to by bolo cosi... :-) tak toho gymnazistu by som si vzala ja:-)
u nas dole je taka priserna hmla cely den-ked som sla na obed domov som skoro presla ciklistu- dilino v tejto zime a co ma co zavadzat na ceste? :-)
aha. mne by sa tiez zisla matematika. nemozes odporucit nejaku dobru literaturu? asi nie, ze?
doucujem jedneho gymnazistu, ale uz som s tym davno nerobil, tak si to musim zopakovat
janosik,neboj.vymyslime ti slogany.
ja som mala ist dnes tiez do zubarky na preventivku...ale mala tak nahusto,ze mam prist inokedy do 21.12. uz som to mohla mat za sebou.
pouc matiku so vsetkym...normalne ti zavidim :((( tiez by som sa este ucila!
janosik: matematicka logika a dokazy? ty studujes ci co, ci ako?
brunca: preco si nejedla? sak sa pochval. teda ak sa mas cim chvalit.
brunca,nehadz flintu do zita!
ak ti hodis,tak to ja ju mam co?? rozrubat na narne kusky a tak porozhadzovat?
ja ti to jasne,ak teba nebude mat rad nik,tak ani mna. a ak mi chces povedat,ze mna bude raz niekto mat rad,tak si zapis na zrkadlo a vsade,kde sa pozries min.raz denne,ze aj teba!!!
takze si vyber,moja.
u nas prekrasne svieti slnko!! ako je u vas dole?