NAJ depresivne kocky!!!

giv

karaco,odpojilo ma prave,ked som ti pisla o tej praci.a nie a nie pripojit,tak som musela slubit,ze dnes uz na temu praca ani slovko...a vidis,ide to!
:)
presne,tie exemy.brunca, aj ja som to videla a nechcela by som byt na mieste jeho priatelky - brrr!

karco

kapucino? no dal by som si aj ja, nejake take s vanilkovou prichutou. ja som zas pocul, ze aj ekzem je dobre tym natierat. ale zatial som moc akurat tak vycural, ziadne pitie ani natieranie nebolo.:) ja neviem nic o kamienkoch v ladvine. brunca neskoru dobru chut!!

janosik

ja som zas neni nejaky liecitel, o oblickovych kamenoch neviem nic.
aa, takze ty takto brunca, cez obed? tebe je fajn :))

brunca

brunca nie je na obede,brunca uz ani nevie ako jedlo vyzera,brunca bola poriesit tie chute :-)
givuska moja najzlatsia ahooooj! aj si sa o mna bala?aj slzicku si vyronila?jasne ze nie,co? :-) to ste si vazne mysleli ze by som to spravila-taka pekna kocka-ved to by bola skoda! a kto by vas tu rozveseloval a daval vam neriesitelne temy?
karco super prispevok 14:07 som sa nasmiala-minule to ukazovali v Reflexe ako to jeden chlapik pije a aj sa tym natiera pred a po holeni-no dost nechutne.

giv

karco,nejaku vyrazku alebo kurie oko...nieco take som citala,ze sa da liecit.janosik by nam dal podrobnejsie instrukcie ako na vec.a ty nevies nieco o tych kamienkoch v ladvine?
brunca je na obede!aj ja varim kapucino.

karco

giv: tak aby ti to vyslo. a vyber si nieco co ta bude bavit alebo take kde by si dobre zarobila. a co si robila naposledy?

giv

karco,horko tazko.aj teraz som chcela zavolat,ale som sa pri vas zdrzala a uz mi to nikto nedviha :((( je po 14! takze zajtra.

giv

este natriet si nim nieco,tak to by som mozno zvladla.ale pit to nie!!
janosik, a co povies na oblickove kamene?poznas nejaky osvedceny sposob ako ich dostat von?