NAJ depresivne kocky!!!

giv

neboj,ja som orientovana tak najspravnejsie,ze sa na dve baby nemozem ani pozerat.nech si kazdy robi co chce,ale ja ne ne! ani napad!pocuj,brunca,len ty to tu casto spominas ;D neviem,neviem....

giv

janosik :DD
no,neviem,ci som vadna,ale tento humor mi vyhovuje viac,ako na tvoju temu,brunca. Kazdy by papal nieco ine,a potom by to bola urino-jahoda, urino-ananas...ja by som sa mozno tiez pripojila.by som jedavala cokoladu!

brunca

no giv ale snad garde damu nepotrebujes vzdy? :-) jasne ze si budem na vas teraz dovolovat- to vazne nikto z vas za mnou neplakal? do kelu. ten dany si mal vymysliet nejaku moju dramatickejsiu smrt :-)
pocuj giv to vyznelo skoro ako vyznanie lasky :-) ale ved mi vieme ze sme spravne orientovane, ja az prilis.

brunca

janosik aky si ty vtipny kto by to do teba povedal :-) vazne. som asi tu niekde citala ze sa maju jest mandarinky potom je vraj lepsia vona, aj u zeny. idem skusit :-)

giv

brunca,ako sa mozem na teba nahnevat???ked tak na nejakeho chlapa,ale na sestru nikdy!a este taku vynimocnu...nestava sa to casto,aby takto po vidende vstala z mrtvych,to mas pravdu.teraz si na nas mozes dovolovat,co!?
to preto mas take chute,ze si pismenkujes s muzmi.ja sa im vyhybam :DDD vidis, aj na fore mam vzdy garde zienku.ak odides,tak sa stratim aj ja!
;))

karco

janosik: ked zacnes s vyrobou tej urino prisady, tak sa ozvy. budem jeden z tych co budu jest ananasy a jablka. moj moc bude urcite jeden z tych najkvalitnejsich.

janosik

ta urinoprisada do kavy by sa podavala tak, ako sa podava mliecko.
by sme zamestnavali ludi, ktorych moc je zvlast lahodny, jedli by len same ananasy a jablka. :))

brunca

givusik si sa na mna nastvala? na mna? co som vstala z mrtvych?:-) ale no dobre tak ja sa polepsim a o sexe uz ani slovkom sa nezmienim boze len ci to vydrzim :-)
ved prave karco-dvoch