NAJ depresivne kocky!!!

brunca

paneboze chlapy ved vy si mate vsimat nase naznaky a reagovat na ne-no ale sa necudujem ze nik nereaguje ked ich nechapete!!! ved my zeny nemozme za vami prist a povedat tak pod chcem ta...

brunca

karco prosim ta akoby som sa mohla hnevat na teba-takeho chutneho chlapa? :-)
a kam vsetci zmizli????
jaj no super karco mam ta len pre seba? nebojis sa? :-)))

karco

brunca: ako mas hladat ty jeho? tak isto ako on teba. viem, ze chlap by mal vyvinut vacsiu iniciativu, ale kolko je takych pripadov, ze to bolo naopak. inak dufam, ze sa na mna nehnevas ja som to myslel v dobrom aj to s tymi kvetmi, pretoze to bolo fakt pekne.

karco

janosik: ze liter, kurv*. tak to je fakt moc. nevlastnim tovarnu na peniaze a nie som ani filip moris. nevadi, ale ak si spomenies ako som napisal tak to sem hod. tak a nepoznas nejaku taku poslabsiu.
asd: ty fakt nemas co robit?

brunca

karco a ako ho mam hladat? to mam chodit dom od domu a pytat sa ci ma nechce nejaky?
a co keby ste vy chlapci zdvihli tie svoje lenive zadky a hladali vy nas? nieco by sa vam stalo.
hej karco bolo to odo mna pekne- ked som si musela pockat kym tam nik nebude a na pohreb som nesmela. uz sa k tomu nevraciam, to je uz prec len som to tu hodila.

karco

brunca: no ja som len kvoli tomu, ze ak je to ten co si myslim, ze je tak to je od teba pekne. lae uz by si sa k tomu nemala vracat.
nechapem, ze nech caka dalej. skus hladat ty jeho a nie sa spoliehat na to, ze on si najde teba.