NAJ depresivne kocky!!!

asd

ze nemam co robit? Vsak ja tu od rana robim, do frasa, som sa nezastavila poriadne. Akurat vtedy, ked som si citala co ste vsetko popisali. A uz pojdem domov konecne.

giv

brunca :))))))))
sak naco mu to robis.sa prelakne,ze ako naostro.
ja sa ta dobrovolne zriekam,karco ;)) ale ako kamos mi musis byt poruke,ked budem mat depku a napisem tu.oki?

giv

karco,presne to chcem brunce napisat...ze tu, taki imaginarni ste vsetci zlati.ale v realite ste zrejme taki,ako si sa zatriedil sam :)))
vsak uz mame skusenosti s jednym...M

brunca

preco ste vy chlapy taky nevsimavy, alebo sa robite v tej najlepsej chvily,ked vam to vyhovuje ze nechapete?
no nevsimol si si tie naznaky, no na to karco asi budes musiet dojst do tej BB a na ten sever a porovnas ma s giv a vyberies si:-)

giv

pohodka,to,dufam,prezijem. ak nie,tak sa nestane ziadna skoda.
fakt ak su vsetci taki nedochapavi,tak to preto nas nevedia najst!
ani mi tak nevadi,ze nerozpoznaju naznaky...len aby neboli z tych,co sa zahraju a odkopnu.taki,co chcu babenku len na jedno pouzitie.vtedy sa aj ta nechapavost da odpustit,len to vyzaduje od nas poriadne im zamavat pred ocami.
takze tak...len realita je,zial,ina.

karco

no len ci nie sme zlati len ked sme imaginarni. a ked sme skutocni tak sme mozno svine. a stale som sa nedozvedel, ze co som si nevsimol.