NAJ depresivne kocky!!!

giv

iriska to nemyslela v zlom.prave naopak,karco rychlo zareagoval.je všimavy, tak by som to pomenovala ja.mozno chcela upozornit,ze sa to moze tykat prave tejto temy,tak sa treba vratit k nametu.

karco

iriska: ale stale neviem co je na tom, zle tuto temu zalozila brunca, tak si myslim, ze tu mozme kecat o com len chceme. a ked to tu troska odlachcime tak si myslim, ze to nie je na skodu. myslim, ze je to este v norme. ved zajtra zas budeme tocit o niecom inom.

giv

:)))
lebo tato tema sa nejako zvrhla...ale pravda je,ze si pri nej, aspon ja osobne, pomaham zatvarat oci,ze som prebytocna. aspon tu sa mi zda,ze ma niekto berie.mozno aj tak nasilu...ale pomaha mi to!!

brunca

iriska ked sa ti to nepaci tak to necitaj,su tu aj horsie temy ako tato a este aj s vulgarnymi vyjadreniami skoda ze na tie neupozornis a myslim ze sex na forum o zdravi patri.

brunca

tak dufam karco ze nemysleli nas, ved mi sa vyjadrujeme k teme :-) giv chytro daj daku depku dievca.
tak vydis giv kazdy muz hovori ze je slusny a poza chrbat by ta podvadzal vid karco.

brunca

no tak teraz som smutna- ved uz mas priatelku giv :-( tak co chces trenovat? :-))) to by som givus neurobila ze by som ta trenovala za jej chrbtom :-)

karco

giv: tak to sa az teraz ku mne dobrovolne hlasis? ja som si myslel, ze uz predtym si sa hlasila jak mala byt ta bitka. no ale ved to nie je podstatne. hlavne, ze uz som si nasiel priatelku. :))