tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no vidite,ako sa teraz snazite,a je to len preto,ze mi chcete zdvihnut naladu.ale to este neznamena,ze je to pravda.
slusny muz,tak napis,co take hodnotne som tu mohla ja dat. tie tri vlastnosti,co chcem,aby nejaky muz mal? a co z toho...su to hluposti,lebo este taky nebol a ani nebude.
aj brunca radsej odisla.
a zachvilu odidete vsetci,lebo ma budete mat dost :(((
boze na co sa nam do toho starali, ze co tu piseme. asi su fakt radsej, ked to tu je take vazne ako teraz.
dobre odchadzam uzi si to tu giv.
giv, ty vies byt vtipna a vesela
ty to mozno nevidis, ale my hej.
giv: ved teraz som sa brutalne nasmial na tom co sme si tu pisali. mas fakt dobre prispevky a nazory. a naozaj ta mame radi. giv usmej sa trochu a zivot bude lahsi. :)))))))))))))))))))))))
ty ze nevies byt vtipna giv? a dnes to co bolo? ved ty si vtipna ja som akurat tak trapna,ale co uz.
no tak teraz ma slusny muz vratil k teme no pod giv podepkujeme.
giv: co to hovoris? kto ta trpi? dnes som si tu dobre s vami popisal aj s tebou aj s bruncou. tak co je? ved je s tebou sranda.
slusny muz,ako mi mozes take nieco napisat!!vsak to nie je pravda.nic hodnotne na sebe nevidim,preto ani nemozem napisat.ani bavit sa s vami neviem.vzdy radsej odidem,lebo neviem byt vtipna a vesela...:(((
giv, ty sem patris, to je uplne jasne.