NAJ depresivne kocky!!!

karco

giv: my ta mame radi a urcite nie si prebytocna.
iriska: nic zle tu nerobime. radsej trochen sradny ako nejaka depka. a fakt sa vyjadrujeme slusne. a do vasich tem nic nepiseme. piseme len do svojich. nechapem preco ti to vadi.
brunca: ja som verny. este som si nevybral. ci uz hej?

brunca

ved to giv-si myslis ze mne je tak uzasne? ale humor a pokec s priatelmi je najlepsi liek na depky a bolest.
a preco ta uzkost giv?

janosik

toto je velmi prijemna tema, ludia si tu radia, depkuju, vtipkuju, klamu , balia sa, trepu blbosti. myslim ze to pomaha.
a je to pestre :))

hadam je na serveri dost miesta na par stran textu

brunca

ja nepisem prispevky od veci na inych temach a neoberam zakladatelov o rady,ktore potrebuju. oberam len seba a ak to nevadi mne...

giv

brunca,to si dobre napisala.tiez by som revala,keby som teraz vypla net.lebo je tu nanic atmosfera a od obeda je mi blbo.mala som otrasnu uzkost.potrebovala som zamestnat niecim mozog.a to kapurino bolo fajn!
janosik mi pomohol

giv

...vratit k nametu,lebo aj ona si vsimla,ze to moze niektorym vadit a robia potrebne kroky aby sa na nas pozreli zblizsia.
irisku vynechajte!

brunca

ak neikomu vadi ze si depky liecime humorom tak je to chore.ta osoba na tuto temu nedala ani jeden prispevok tak neviem o co jej ide.
giv to neni nasilu,my ta mame radi, a radsej tu budem srandovat s vami ako doma revat sama.ak to niekomu pomaha a nevyjadrujeme sa vulgarne ani na seba neutocime nevidim dovod preco to niekomu vadi.