tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ved som ju zalozila ja janosik! kde si bol?
giv: my ta mame radi a urcite nie si prebytocna.
iriska: nic zle tu nerobime. radsej trochen sradny ako nejaka depka. a fakt sa vyjadrujeme slusne. a do vasich tem nic nepiseme. piseme len do svojich. nechapem preco ti to vadi.
brunca: ja som verny. este som si nevybral. ci uz hej?
ved to giv-si myslis ze mne je tak uzasne? ale humor a pokec s priatelmi je najlepsi liek na depky a bolest.
a preco ta uzkost giv?
toto je velmi prijemna tema, ludia si tu radia, depkuju, vtipkuju, klamu , balia sa, trepu blbosti. myslim ze to pomaha.
a je to pestre :))
hadam je na serveri dost miesta na par stran textu
ja nepisem prispevky od veci na inych temach a neoberam zakladatelov o rady,ktore potrebuju. oberam len seba a ak to nevadi mne...
brunca,to si dobre napisala.tiez by som revala,keby som teraz vypla net.lebo je tu nanic atmosfera a od obeda je mi blbo.mala som otrasnu uzkost.potrebovala som zamestnat niecim mozog.a to kapurino bolo fajn!
janosik mi pomohol
ake potrebne kroky?komu to vadi? je na tomto nieco zle?
boze co ste taky vyplaseny ostali, tak stiahne tuto temu a co zalozime si druhu
...vratit k nametu,lebo aj ona si vsimla,ze to moze niektorym vadit a robia potrebne kroky aby sa na nas pozreli zblizsia.
irisku vynechajte!
ak neikomu vadi ze si depky liecime humorom tak je to chore.ta osoba na tuto temu nedala ani jeden prispevok tak neviem o co jej ide.
giv to neni nasilu,my ta mame radi, a radsej tu budem srandovat s vami ako doma revat sama.ak to niekomu pomaha a nevyjadrujeme sa vulgarne ani na seba neutocime nevidim dovod preco to niekomu vadi.